Mięso biedronkowe |
Autor |
Wiadomość |
@markoz
Stanowisko: były pracownik
Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 133
0
0
|
Wysłany: 2012-01-25, 12:30
|
|
|
[komentarz usunięty przez ACTA] |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
Dołączył: 30 Lip 2010 Posty: 1751
0
0
|
Wysłany: 2012-01-25, 13:37
|
|
|
Widocznie nie jedzą mięsa ci z Acta |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
@jagodak
Stanowisko: kierownik sklepu
Dołączyła: 06 Sty 2012 Posty: 365
0
0
|
Wysłany: 2012-01-25, 15:13
|
|
|
Dosia_Samosia napisał/a: | nie wiecie czemu znikneła indycza mielonka, po tej akcjii co kazali wycofac juz nie wróciło |
Pewnie dlatego, że jakość tej mielonki pozostawiała wiele do życzenia, kupiłam raz i był to ogromny błąd.
A co do mięsa to wszystkie ok, oprócz kurczaka który bardzo często lekko śmierdzie już dwa dni przed terminem |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów" Stanisław Lem |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-25, 15:33
|
|
|
Kolega widze bardzo wczul sie w protest
Mielonka indycza byla okropna, cala patelnia oleju , ale czego sie spodziewac, jesli tam bylo raptem 30-kilka procent miesa z indyka i do tego MOM |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
Dołączył: 30 Lip 2010 Posty: 1751
0
0
|
Wysłany: 2012-01-25, 18:56
|
|
|
Ona nawet kolorem nie przypominała mięsa |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
@babajaga2
Stanowisko: były pracownik
Dołączyła: 20 Sie 2011 Posty: 128
0
0
|
Wysłany: 2012-01-25, 19:48
|
|
|
Mielonka indycza to kolorowa słoninka i skórki.Dobrze że już jej nie ma ,pozostałe produkty są ok. Sama wolę kupować mięso u nas bo na stoisku komplementarnym to kiełbasa przecierana a mięso myte,często od nich wali taki fetor że klienci też nie chcą u nich kupować
|
_________________ Czas na zmiany |
|
|
|
|
~portofino
Dołączył: 20 Lut 2012 Posty: 28
0
0
|
Wysłany: 2012-02-20, 22:00
|
|
|
Niedawno byłem mile zaskoczony tym, że pojawiły się w ofercie ryby. Od razu kupiłem jedną porcję filetu łososia. Do tego żeberka i wołowinę na zrazy. Jedynie żeberka nie były trafione, choć chude. Ryba pyszna. Kg wychodził po 35 złotych. W Tesco albo w Realu to samo po 54 złote jest u mnie w mieście.
Poza tym, mięso tak naprawdę to żadna zasługa Biedronki a producentów.
Jak będzie miała Biedronka własny rozbiór mięsa to owszem, się można chwalić mięsem z Biedronki, a jak na razie to mowa jest o dobrej współpracy z Sokołowem i innymi dostawcami. |
|
|
|
|
agatunia02
Stanowisko: kasjer
Dołączyła: 21 Mar 2011 Posty: 21
0
0
|
Wysłany: 2012-03-10, 21:47
|
|
|
nie narzekam na wyroby mięsne mojej rodzince pasują czy to w plastrach czy też nie , jedynie regionalna kiełbasa nie podchodzi a reszta ...nie narzekają w domu |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-11, 17:22
|
|
|
G*wno wiecie na temat mięsa, O... |
|
|
|
|
wiewiora [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-03-11, 17:59
|
|
|
Mięsko takie jak karkówka paczkowana,łopatka itd...w nich powinna zmienić się szata graficzna CAŁKOWICIE(opakowanie,napisy),moim zdaniem przez to nie sprzedaje się dobrze(bynajmiej u Nas) zamiast przyciągać odrzuca klienta.Jeżeli byłaby w takich ładnych paczuszkach jak Kraina Mięsa byłoby ok a tak jak dla mnie ---------minus
[ Dodano: 2012-03-11, 18:02 ]
kreta napisał/a: | według mnie to biedronka ma najlepsze i najpewniejsze mięsko ze wszystkich innych suprmarkt tak dla przykładu w realu pachnąca,chrupiąca skórka a w środku padlina hehe a w carefur zawsze kończąca sie data i niesamowita woń.... ja wszystkim polecam bo jest świeże,czyste i NIETYKANE!!!!
:D |
Z tym się zgodzę.Masz rację |
|
|
|
|
~biała_czarna
Dołączył: 05 Lis 2010 Posty: 31
0
0
|
Wysłany: 2012-03-27, 08:36
|
|
|
tylko dlatego że pracuje w biedronce zaczęłam kupować mięso pakowane ale tylko u nas, gulasz jest świetny, mięsko najwyżej 1,5godz gotuje i mam pyszny gulasz wołowy, a misęso tak miękkie że moje dzieci z chęcią zjadają |
|
|
|
|
~Czarbia
Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 27
0
0
|
Wysłany: 2012-03-28, 18:03
|
|
|
jedno mnie martwi.....zaczynają się wysokie temperatury a co za tym idzie problemy z częściami drobiowymi......my trzymamy się procedur czyli temp.w czasie transportu i wykładanie z kontenera prosto do chłodziarki a jednak już zaczynają się "śmierduszki" ,które "jadą"już po dostawie co świadczy o tym ,że problem tkwi albo w centrum ,albo u dostawcy......piszemy do BOB ale często i tak polecenie "straty sklepu".....zgłaszanie do CallCenter i tak mija się z celem ,bo oni nic nie robią ....
macie też takie sytuacje .....jak sobie radzicie ?
(Kostrzyn-CD) |
|
|
|
|
mK2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-20, 16:26
|
|
|
Ja pierś z kurczaka i kotlety schabowe kupuję tylko w Biedronce zawsze smaczne |
|
|
|
|
PrzyjacielForum [Usunięty]
|
|
|
|
|
Robertty [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-20, 21:12
|
|
|
mięso biedronkowe-to chyba my dół na sklepach ks,zks i kasjerzy to mięso w szponach jmp a z tych zwalnianych robią karczki,kotlety ,mielone |
|
|
|
|
|