Przesunięty przez: DarkSide 2012-07-27, 23:21 |
Ochrona w Biedronkach - problemy, sprawy dotyczące ochrony! |
Autor |
Wiadomość |
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-02, 09:36
|
|
|
sa miejsca, gdzie nie siega |
|
|
|
|
@Mała82
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2012-10-02, 09:49
|
|
|
Ale wtedy widać w które miejsca chodzą parami -.- |
|
|
|
|
@Mario7
Stanowisko: kierownik rejonu
0
0
|
Wysłany: 2012-10-02, 20:46
|
|
|
miki2524 napisał/a: | U nas jest 23letni ochroniaz najlepszy z Biedronek u nas dużo ujęć nie cacka się z nikim mimo że nie raz czekali na niego i dziurawili mu opony heh Twarda sztuka heheheh w końcu mój mężczyzna hahahaha oby wiecej młodych z powołania niż dziadków jedną nogą w grobie |
Moj wiek, moja szkola
A Swoja dziewczyne tez w sumie poznalem przez prace. Wlasciwie to Mnie w niej wyrwala |
_________________ Mario |
|
|
|
|
@nn79
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2012-10-02, 22:15
|
|
|
Mario7 napisał/a: | miki2524 napisał/a: | U nas jest 23letni ochroniaz najlepszy z Biedronek u nas dużo ujęć nie cacka się z nikim mimo że nie raz czekali na niego i dziurawili mu opony heh Twarda sztuka heheheh w końcu mój mężczyzna hahahaha oby wiecej młodych z powołania niż dziadków jedną nogą w grobie |
Moj wiek, moja szkola
A Swoja dziewczyne tez w sumie poznalem przez prace. Wlasciwie to Mnie w niej wyrwala |
Jeszcze się okaże, że miki2524 to Twoja dziewczyna :lol: |
|
|
|
|
@mercuwichura
MERCU
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2012-10-03, 11:04
|
|
|
#nn nieźle to rozszyfrowałeś |
|
|
|
|
@Mario7
0
0
|
Wysłany: 2012-10-03, 20:33
|
|
|
nn79 napisał/a: | Mario7 napisał/a:
miki2524 napisał/a:
U nas jest 23letni ochroniaz najlepszy z Biedronek u nas dużo ujęć nie cacka się z nikim mimo że nie raz czekali na niego i dziurawili mu opony heh Twarda sztuka heheheh w końcu mój mężczyzna hahahaha oby wiecej młodych z powołania niż dziadków jedną nogą w grobie
Moj wiek, moja szkola
A Swoja dziewczyne tez w sumie poznalem przez prace. Wlasciwie to Mnie w niej wyrwala
Jeszcze się okaże, że miki2524 to Twoja dziewczyna :lol: |
Ha ha ha Nie, nie, nie... ;]
mercuwichura napisał/a: | #nn nieźle to rozszyfrowałeś |
Sadzac po znaczku w dol sadze ze nn79, to dziewczyna :D |
|
|
|
|
@kas
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2012-10-04, 14:08
|
|
|
według mnie ochrona powinna mieć szkolenia z obsługi klienta. bynajmniej ten co jest u nas. gbór jakich mało. stali klienci rzadko wchodzą na sklep kiedy on jest na zmianie |
|
|
|
|
@Mario7
0
0
|
Wysłany: 2012-10-04, 16:39
|
|
|
Ho ho ho... Dobre... To sie nazywa kultura osobista... Albo sie Ja ma albo nie...z tymi szkoleniami to....bez jaj :D |
|
|
|
|
mK2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-04, 16:53
|
|
|
leszczyk napisał/a: | w każdej większej firmie miłość znajduję się w pracy albo się nawzajem pierdo** po kątach :D |
Ja tam nie przypominam sobie byśmy biegali po kątach Od tego mamy dom >:D
A co do ochrony to trzeba mieć to we krwi bo żadne szkolenia nie pomogą jak ktoś jest matołem :x i nie widzi jak mu pod nosem kradną ech Szkoda że pracodawcy tak nie doceniają tych najlepszych :nie: U nas nasza Kr napisała o premię dla mojego przyszłego męża i dostał bo widziała wyniki pracy ech walą was biedaczki po rogach dając ochłapy |
|
|
|
|
@Mario7
0
0
|
Wysłany: 2012-10-04, 17:31
|
|
|
miki2524 napisał/a: | Szkoda że pracodawcy tak nie doceniają tych najlepszych :nie: U nas nasza Kr napisała o premię dla mojego przyszłego męża i dostał bo widziała wyniki pracy ech walą was biedaczki po rogach dając ochłapy |
Jedna, co rozumie, ze My tez ludzie i powinno sie nas traktowac indywidualnie a nie do jednego worka
Dzieki za wsparciemiki2524, ;] |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-04, 18:00
|
|
|
A co ona ma innego napisac, skoro dotyczy to bezposrednio jej przyszlego meza? Wiadomo, ze opinia jest subiektywna |
|
|
|
|
@Mario7
0
0
|
Wysłany: 2012-10-04, 19:26
|
|
|
Larrikol napisał/a: | A co ona ma innego napisac, skoro dotyczy to bezposrednio jej przyszlego meza? Wiadomo, ze opinia jest subiektywna |
Ale mimo wszystko jest w tym prawda, nie zaleznie czy to jest jej maz czy nie, za to po Twojej oschlej wypowiedzi i czepialstwie mozna sadzic, ze jestes za metoda... Jak co to na ochrone heh...
Ona jest subiektywna a Ja obiektywny i zycze Tego wszystkim, w tym zasciankowym, zapakowanym w worek kraju gdzie ludzie poza czubkiem wlasnego nosa nie widza nic...
Przykre... .^. |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-04, 19:40
|
|
|
I tu sie wlasnie mylisz, bo widzialam paru naprawde dobrych ochroniarzy... a teraz od pol roku na sklepie nie bylo ZADNEGO ujecia, za to przy kazdym zwrocie NF PL na 150-200 zl, ale to pewnie wina czegos zupelnie innego, niz ochrony, ktora skupia sie na wszystkim innym, ale nie na swojej pracy. |
|
|
|
|
@Mario7
0
0
|
Wysłany: 2012-10-04, 19:47
|
|
|
No widzisz... wina ochrony... Nie ... Wina goscia, osoby, jednostki... Ja osobiscie mam po kilka ujec miesiecznie, owszem zdarzy sie i tak ze nie ma zadnego ale coz... Na krakowie jst taki chlopek co wyrabia nam zatrzymania bo potrafi miec i ze 30 miesiecznie
Ostatnio w dodatku sie cos w glowach poprzewracalo i jezdza chlopaki w 5 osob czerwonym kombiwozem bez tablic po rejonie i kradna kawa itp...
Musialo by nas byc ze 6 na zmianie, zeby dac rade, a zanim grupa przyjedzie to juz wczesniej "R" zawiezie Mnie na operacje :D Ale gnojom ostatnio nie popuscilem, a czuje ze i tak Mnie wyruchali eh.... .^. |
|
|
|
|
mK2 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-10-05, 12:55
|
|
|
Larrikol napisał/a: | A co ona ma innego napisac, skoro dotyczy to bezposrednio jej przyszlego meza? Wiadomo, ze opinia jest subiektywna |
I tu się kochana mylisz >:D Widziałam wielu ochroniarzy tych lepszych i tych tzw.lewusów gdzie to my łapałyśmy złodziei.Mi chodziło ogólnie o ochronirzy tych chcących coś osiągnoć a którzy mimo starań nie są doceniani przez pracodawcę dlatego podałam przykład z naszą rejonową Biorą kupę kasy a im płacą ochłapy i jeszcze obiecują premie których nie widac ech... a nigdy nie oceniam ludzi ogólnikowo że winna ochrona winni są też ks,zks złe zamówienia itp...straty przez klientów i co też winna ochrona jak pl-ki kolosalne chyba nie Także powodzenia tym z powołania |
|
|
|
|
|