zwolnienie na żądanie pracownika |
Autor |
Wiadomość |
Color_Angel
Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2012-08-06, 19:01 zwolnienie na żądanie pracownika
|
|
|
Przepracowałam niecałe 2 tygodnie i stwierdziłam, że dosyć. Pytanie: jakim prawem menadżer zmusza mnie strasząc przy tym naganą, abym została w pracy? Dlaczego jednego dnia umawia się, ze zadzwoni, bo z jakiś przyczyn nie może mnie zwolnić jednego dnia, dwa dni później po czym nie dzwoni i ma jeszcze do mnie pretensje, ze się nie zjawiłam? Moim zdaniem facet nie zna swoich praw i jak tam pójdę z tym swoim podaniem o zwolnienie a on wymyśli coś jeszcze to nie ręczę za siebie. |
_________________ idę, mam życie do przeżycia |
|
|
|
|
DarkSide
0
0
|
Wysłany: 2012-08-06, 19:47
|
|
|
Color_Angel napisał/a: | menadżer zmusza mnie strasząc przy tym naganą |
Jaki menager ?? U Nas niema nikogo takiego hehe |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
cam25
0
0
|
Wysłany: 2012-08-06, 20:14 Re: zwolnienie na żądanie pracownika
|
|
|
Color_Angel napisał/a: | Przepracowałam niecałe 2 tygodnie i stwierdziłam, że dosyć. Pytanie: jakim prawem menadżer zmusza mnie strasząc przy tym naganą, abym została w pracy? Dlaczego jednego dnia umawia się, ze zadzwoni, bo z jakiś przyczyn nie może mnie zwolnić jednego dnia, dwa dni później po czym nie dzwoni i ma jeszcze do mnie pretensje, ze się nie zjawiłam? Moim zdaniem facet nie zna swoich praw i jak tam pójdę z tym swoim podaniem o zwolnienie a on wymyśli coś jeszcze to nie ręczę za siebie. |
Pracujesz dwa tygodnie i juz masz dosyc |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-08-06, 20:27
|
|
|
cam25 napisał/a: | Pracujesz dwa tygodnie i juz masz dosyc | Albo musiala naprawde zle trafic i przy okazji slabej glowy nie dala trady, albo jest za delikatna do pracy w Biedronce |
|
|
|
|
cam25
0
0
|
Wysłany: 2012-08-06, 20:38
|
|
|
nie tylko w biedronce czlowiek musi miec silna glowe ale calym handlu nie zaleznie od nazwy sklepu |
|
|
|
|
|