| OPAMIĘTAJCIE SIĘ!!!! | 

| Autor | Wiadomość | 

| @Mario7   

Stanowisko:
 kierownik rejonu

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-08-03, 22:12 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | gangi kubusia napisał/a: |  	  | Moze tak było u ciebie na sklepie.Bo akurat u mnie na rejonie tak nie jest. To KR decyduje przy opini ks. A co ciebie na tyle sklepów przenosili ze wiesz ze wszędzie tak jest.?

U nas mamy super ks za to wśród nas są leniwce i krętacze,jedni kasjerzy sie staraja a inni cały czas coś im się nie podoba, ściemniają , na papierosy co chwile latają i tu ks powinien to ukrócić ale ma chyba za dobre serce.no i jeden zks jest krętacz. Tak ze barany sa wsród kasjerów i kierowników.
 | 

Kierownik rejonu decyduje kierujac sie po czesci opinia kierownika sklepu ? Zenada... a co jezeli KR jest zakrecony jak tampon...w...i sam ze swoja praca sobie nie radzi ? A KS z Bozej laski tez komplementuje osoby z ktorymi pracuje od dawna tzw stara gwardia i to Ja rekomenduje ? Krotko i na temat, czlowiek czlowiekowi nie rowny i tak samo jest z biedronkami. Co znaczy ze sie nadaje ktos na ZKS ? Ze nie goni kasjerow, ze sie nie przypieprza co chwile ? Ze daje luz ? Co kasjer wie o pracy KS i ZKS ? Znam ZKS ktorzy nie robia nic prawie a z wlasnymi obowiazkami jest ciezko, a znam tez takich ktorzy na Tym samym sklepie pracuja i sa lepsi (w charakterze pracy, wiedzy, ogarniecia i pracowitosci) niz sam/a KS

Takze, nie ma co sie przekrzykiwac :klotnia:

Tylko zapamietac, ze wszedzie jest inaczej...to akurat nie jest standaryzowane...
 |  
				| _________________ Mario
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @jagodak   
 Stanowisko:
 kierownik sklepu

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-08-04, 09:40 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | cmielka_86 napisał/a: |  	  | a co jeżeli wpisało się w rejestr ZKS że robi chłodnie z nabiałem ??? i to max co może z siebie dac na sklepie?? ewent sprawdzanie czytnikiem dat ?? czy to jest w porządku ??   | 
 Sprawdzanie czyrnikiem dat? A może cen kolektorem?
 |  
				| _________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów" Stanisław Lem
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| #cmielka_86   

Stanowisko:
 były pracownik

0
	    0   | 

|    Wysłany: 2012-08-04, 11:12 |   
 |  
               | 
 |  
               | jagodak fakt korektorem      wtopa nowej  i te daty  eeehhhh pojechałam  :x  :x  :x |  
				| _________________ było miło
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @jagodak   
 Stanowisko:
 kierownik sklepu

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-08-04, 14:46 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | cmielka_86 napisał/a: |  	  | jagodak fakt korektorem      wtopa nowej  i te daty  eeehhhh pojechałam  :x  :x  :x | 
 Kolektorem. Nie przejmuj się.
 |  
				| _________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów" Stanisław Lem
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @gangi kubusia   

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-08-07, 22:31 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Mario7 napisał/a: |  	  | 
 Tylko zapamietac, ze wszedzie jest inaczej...to akurat nie jest standaryzowane...
 | 

Mario7 ale właśnie o tym pisałam- aby nie wkładać wszystkich do jednego worka bo ludzie są rożni czy to kierownictwo czy kasjerzy.I za sprawa rożnych ludzi wszędzie jest inaczej. :rool:
 |  
				| _________________ Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają, jak latać.  Antoine de Saint-Exupéry
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~stasiu2211   

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2012-08-08, 17:29 |   
 |  
               | 
 |  
               | sprwadzanie czytnikiem dat na sklepie!!! osoba wypowiada sie na temat pracy zks i swoim postem pokazuje jakie mao tym pojęcie. :nie:   |  
				| _________________ patrz komu ufasz
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |