Zwykły dzień w pracy... |
Autor |
Wiadomość |
#makarenka
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2010-06-16, 20:31
|
|
|
Moze to blad ale nigdy nie sprawdzam ceny towaru bez skasowania predzej czegos innego:) Ostatnia pozycje zawsze moge sama wykasowac:) A na prosbe kasjera czy mozna tylko sprawdzic cene, zaden klient nie zareagowal odmownie:)
[ Dodano: 2010-06-16, 21:36 ]
A jesli akurat mam kolejke a klient wciaz nie jest pewny ceny, dzwonie na kierownika badz wolna kasierke,ktora przejmuje "upierdliwego" klienta:) |
|
|
|
|
@chester1988
PREZES JMD
0
0
|
Wysłany: 2010-06-17, 16:34
|
|
|
u nas za samodzielne wycofanie ostatniej pozycji można wylecieć |
_________________ chemios.pl kliknij na reklamę...
kac morderca nie ma serca zbieram na piwo pomóżcie! |
|
|
|
|
@Biedronek On
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2010-06-17, 22:39
|
|
|
U nas taka opcja jest zablokowana :D ale na innych sklepach jest odblokowana |
|
|
|
|
~Patrycja.S.
0
0
|
Wysłany: 2010-06-18, 08:48
|
|
|
my mamy zablokowane...kierownika wzywamy jak cos trzeba wycofac |
_________________ Każda zabawa jest dobra, jeśli tylko potrafisz się w nią bawic . |
|
|
|
|
Bartosz
Administrator
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2010-06-18, 18:29
|
|
|
u nas jest odblokowana, a z miesiąc temu wymienili nam skanery na (hmm) bardziej czułe i ja osobiście dziennie cofam z 10 razy samodzielnie. Tyle, że na ZECIE widać na ile wycofaliśmy samemu i jeśli jest zbyt duża suma to trzeba się tłumaczyć. Zwłaszcza osoby co są u nas poniżej 1 roku. |
|
|
|
|
#Edycia
0
0
|
Wysłany: 2010-06-19, 10:57
|
|
|
U nas można wycofywać ostatnią pozycję, rzadko zdarza mi się to robić ale czasami korzystam z tej opcji |
|
|
|
|
goska88
0
0
|
Wysłany: 2010-06-23, 18:24
|
|
|
hej mam wazna sprawe kto mi doradzi wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy! 4 tydzien kiedy mam powiedziec kierownikowi i do ktorego miesiaca moge pracowac. |
|
|
|
|
~jupi
0
0
|
Wysłany: 2010-07-07, 19:55
|
|
|
na moim sklepie można wycofywać ostatnią pozycję i nikt nie robi z tego afery- to normalna czynność. A co do tych fantastycznych przeżyć z klientami to super okazja aby klient się wkurzył jeszcze bardziej. Pamiętajcie im klient w gorszym stanie emocjonalnym tym my musimy być milsi!!!!!!!!!!!! To dopiero ich denerwuje!!!!!!!!!!!!!!!!! Kilka razy zdarzyło mi się, że klient wyzywał mnie od najgorszych, a ja go grzecznie słuchałam i uśmiechałam się. Czasami nawet brali zamach ale coś ich powstrzymywało. Ja grzecznie ich żegnałam DZIĘKUJĘ ZAPRASZAM PONOWNIE! A jeżeli ktoś robi duży dym to albo kierownik, który ma zlewkę na takich delikwentów albo wdusić napadówkę. I po sprawie. A generalnie to pamiętajcie: co nas nie zabije to wzmocni. niektórzy klienci są specjalnej troski i to na nich ćwiczmy swoją perfidność, miłą złośliwość, i opanowanie. Praktykuję to od 7 lat i działa! |
|
|
|
|
@lalka
0
0
|
Wysłany: 2010-07-07, 19:57
|
|
|
nie miałam jeszcze żadnej takiej sytuacji, ale myślę że jeszcze trafi mi się nie raz. podziwiam Cie Bartku i pozdrawiam gorąco |
_________________ lalka |
|
|
|
|
@lala
0
0
|
Wysłany: 2010-07-08, 09:26
|
|
|
goska88 napisał/a: | hej mam wazna sprawe kto mi doradzi wczoraj dowiedzialam sie ze jestem w ciazy! 4 tydzien kiedy mam powiedziec kierownikowi i do ktorego miesiaca moge pracowac. |
Gosiu najważniejsze to teraz abys udała sie do lekarza. on odradzi ci pracy, przewaznie tak jest. bo mimo iz bedziesz uwazac na siebie mozesz zaszkodzic dziecku a gdyby stało sie cos powazniejszego to jeszcze mogłabys o to winic firme.
Nasza firma zreszta nie chce zeby kobiety w ciazy pracowały, bo praktycznie szedzie czaja sie zagrozenia dla tej osoby....
lekarz pewnie tez ci odradzi. w naszej biedronce dziewczyny jak tylko dowiedziały sie ze sa w ciazy od razu szły na chorobowe....
pozdrawiam:) |
_________________ biedroneczka:)) |
|
|
|
|
|