miła starsza Pani:) |
Autor |
Wiadomość |
Bartosz
|
Wysłany: 2009-12-15, 22:06 miła starsza Pani:)
|
|
|
Nikt w tym dziale nic nie pisze więc moze ja zaczne.
Nie będe się bardzo rozpisywał bo jutro wstaje o 5h :-/
Więc, jakiś tydzień temu słyszałem o biedronce we wrocławiu, gdzie była taka starsza miła i troskliwa babcia dla załogi sklepu, która często przynosiła im wypieki własnej roboty. Była stałym klientem i była kilka razy dziennie. Co się okazało po jakiś 2 miesiącach ta babcia wynosiła im towar w torbie i te wszystkie wypieki własnej roboty były za produkty z ich biedronki! :lol: Pracownicy podobno ją kilka razy kontrolowali z ciekawości dlaczego jest dla nich taka "troskliwa i nadzwyczaj miła" - miała zawsze ze sobą torbę i kazdemu mowila ze wraca z apteki i na wierzchu torby faktycznie byly leki więc, każdy na widok starszej miłej i schorowanej babci puszczał bez ścisłej kontroli :D
Od razu spodobała mi się ta historia :yeah:
Zapomniałem tylko spytać jakie największe braki mieli na inwentaryzacji :P |
|
|
|
|
salome
0
0
|
Wysłany: 2009-12-17, 15:52 Re: historie z biedronek^^
|
|
|
Bartosz napisał/a: | Nikt w tym dziale nic nie pisze więc moze ja zaczne.
Nie będe się bardzo rozpisywał bo jutro wstaje o 5h :-/
Więc, jakiś tydzień temu słyszałem o biedronce we wrocławiu, gdzie była taka starsza miła i troskliwa babcia dla załogi sklepu, która często przynosiła im wypieki własnej roboty. Była stałym klientem i była kilka razy dziennie. Co się okazało po jakiś 2 miesiącach ta babcia wynosiła im towar w torbie i te wszystkie wypieki własnej roboty były za produkty z ich biedronki! :lol: Pracownicy podobno ją kilka razy kontrolowali z ciekawości dlaczego jest dla nich taka "troskliwa i nadzwyczaj miła" - miała zawsze ze sobą torbę i kazdemu mowila ze wraca z apteki i na wierzchu torby faktycznie byly leki więc, każdy na widok starszej miłej i schorowanej babci puszczał bez ścisłej kontroli :-D
Od razu spodobała mi się ta historia :mrgreen: :mrgreen:
Zapomniałem tylko spytać jakie największe braki mieli na inwentaryzacji :-P |
teraz ta babcia krazy w Świdnicy tak mówią przynajmniej, he he |
|
|
|
|
cwaniak
0
0
|
Wysłany: 2009-12-21, 22:08
|
|
|
stare baby sa tak naprawde najgorsze !! |
|
|
|
|
Dumbi
0
0
|
Wysłany: 2009-12-21, 23:13
|
|
|
Cytat: | stare baby sa tak naprawde najgorsze !! |
popieram :!: |
|
|
|
|
chester1988
PREZES JMD
0
0
|
Wysłany: 2009-12-22, 10:28
|
|
|
Idzie (przepraszam wlecze się) z wózkiem, sapie i całą aleje zajmuje... wrr a przy kasie niektóre traktują cię jak głównego oponenta RM |
|
|
|
|
tomcio_em [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-22, 20:43
|
|
|
chester1988 napisał/a: | Idzie (przepraszam wlecze się) z wózkiem, sapie i całą aleje zajmuje... wrr a przy kasie niektóre traktują cię jak głównego oponenta RM |
Za naście lat,być może i kilkadziesiąt niejedn z was wskoczy na miejsce tych babć ... i co wtedy cwaniaczki ??? :lol: też wam będzie tak wesoło ?? :?: |
|
|
|
|
chester1988
PREZES JMD
0
0
|
Wysłany: 2009-12-22, 22:02
|
|
|
hehe nie ma opcji ;] ja nie dożyje 40 ;] |
|
|
|
|
tomcio_em [Usunięty]
|
Wysłany: 2009-12-25, 11:51
|
|
|
chester1988 napisał/a: | hehe nie ma opcji ;] ja nie dożyje 40 ;] |
Chcesz czy nie , taka opcja zawsze będzie istnieć. |
|
|
|
|
Bartosz
0
0
|
Wysłany: 2009-12-25, 15:18
|
|
|
tomcio_em napisał/a: | chester1988 napisał/a: | hehe nie ma opcji ;] ja nie dożyje 40 ;] |
Chcesz czy nie , taka opcja zawsze będzie istnieć. |
Strasznie to zabrzmiało:P imo lepiej nie dożyć 40 lat z własnych upodobań i stylu życiowego niż np. z wypadku czy śmiertelnej choroby ^^ |
|
|
|
|
chester1988
PREZES JMD
0
0
|
Wysłany: 2009-12-25, 15:47
|
|
|
dla zakończenia dyskusji dodam że jestem pewien :P o ile się nie mylę rzecz była o starszych paniach a nie o przyszłości pracowników jmd ;] |
_________________ chemios.pl kliknij na reklamę...
kac morderca nie ma serca zbieram na piwo pomóżcie! |
|
|
|
|
aga
0
0
|
Wysłany: 2009-12-25, 20:22
|
|
|
jedna babcia chciała ukraśc zupe jarzynowa-mrożonke schował ja pod beret.ustawiła sie do kasy z reszta zakupionego towaru i niestety kolejka była dłłłluga i starszej pani odpłyneła krew z mózgu i straciła przytomnosc. |
|
|
|
|
chester1988
PREZES JMD
0
0
|
Wysłany: 2009-12-25, 21:55
|
|
|
Z babciami to jest też jeden myk, nieraz jak ochronie spada wykrywalność to w cudowny sposób rosołek ląduje w jej torebce... chamski sposób ale według ochraniarzy sposób na utrzymanie pracy... Dodam że sposób tylko zasłyszany i nic mi nie wiadomo iż był u nas na sklepie stosowany... |
|
|
|
|
Bartosz
0
0
|
Wysłany: 2009-12-27, 00:07
|
|
|
O takim czymś jeszcze nie słyszałem. Poza tym u nas na każdym renamęcie są za każdym razem dość spore braki a ochroniarzy dalej trzymają tak jak trzymali więc ich praca jest dość pewnie ustawiona. |
|
|
|
|
cwaniak
0
0
|
Wysłany: 2010-01-03, 01:57
|
|
|
chester1988 napisał/a: | Z babciami to jest też jeden myk, nieraz jak ochronie spada wykrywalność to w cudowny sposób rosołek ląduje w jej torebce... chamski sposób ale według ochraniarzy sposób na utrzymanie pracy... Dodam że sposób tylko zasłyszany i nic mi nie wiadomo iż był u nas na sklepie stosowany... |
eee... przekręty są wszędzie :-/ |
|
|
|
|
szymon
0
0
|
Wysłany: 2010-01-06, 22:29
|
|