DarkSide

Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2025-02-27, 08:19 Kradzież grupy na FB - Biedronka byli i obecni pracownicy
|
|
|
W dniu 24 luty 2025 grupa na fb którą prowadziłem z Robertem Jacyno oraz Maria Gancarczyk została nam ukradziona i przywłaszczona przez trzeciego admina panią Beatę Sz.
Zostaliśmy bezczelnie zablokowani i usunięci, próby kontaktu z panią Beatą Sz. kończyły się blokadą na fb. Dodatkowo pani Beata wyłączyła tę grupę na okres miesiąca pozbawiając możliwości wsparcia przez użytkowników jak i wymiany doświadczeń. Sprawa została zgłoszona do organów ścigania z pokaźnym materiałem dowodowym. Nie wiemy czym tak naprawdę ta osoba się kierowała bo jest to dla nas totalnie nie zrozumiałe.
W związku z tym została stworzona nowa grupa która odbudujemy co do jednej osoby, nie zostawimy użytkowników bez możliwości pomocy, swobodnej wypowiedzi itp.
Bardzo proszę o jak najszersze rozesłanie tych informacji. Dowodów publicznie nie mogę podać są objęte postępowaniem policji.
Poniżej link do nowo powstałej grupy:
https://www.facebook.com/...mibextid=wwXIfr
[ Dodano: 2025-02-28, 08:02 ]
Nazwa pod jaką można nas znaleźć -> Grupa Dawnych i Teraźniejszych Pracowników Biedronki |