LoboS
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2024-11-09, 15:43 Re: Starszy kasjer
|
|
|
Mrrrn napisał/a: | Czy warto awansować się na starszego? Jakie są zarobki w 2024? |
Według mnie, szczerze, po 2 latach na SSK - niepotrzebne stanowisko, zalatujące dziurę w kadrach kierowniczych, ponieważ robi wszystko to samo co ZKS, oprócz zamówień i roboty biurowej w czasach nieobecności kierownika sklepu, no i w sumie SOM Cię praktycznie nie dotyka. Czy warto, nie wiem, każdy sobie sam decyduję. Moim zdaniem wszystko zależy od wsparcia, sklepu, wyszkolenia, kierownika i od ciebie. Na początku na pewno będzie ciężko, praca na szybko, pod presją czasu i klientów, ale jak przeżyjesz pierwsze 2 miesiące i nie zdegradujesz - dasz radę. Co do wypłaty - różnie bywa, zależy od ilości godzin kierowniczych, nocek, stażu pracy, miasta w którym pracujesz. U mnie w Warszawie wygląda to tak, że przy place zasadniczej 4750 brutto, nagroda za obecność, jeszcze jakieś premie typu audyt cen czy budżet i 150-160 godzin kierowniczych, przy przepracowanych 18-20 dniach, czyli praktycznie wszystkie zmiany były prowadzące - dostaję od 4600 do 4800 netto, maksymalnie co miałem to prawie 5000. |
|