Fresh expert |
Autor |
Wiadomość |
Włodarz
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2021-06-17, 20:20
|
|
|
woles napisał/a: | Szkoda czasu i zdrowia na każde stanowisko w tej firmie tyle w temacie |
no jasne z takim podejściem osiągnąłeś już pewnie szczyt swojej kariery zawodowej |
_________________ If you were a king up there on your throne,
would you be wise enough to let me go. |
|
|
|
|
KasandraB
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2021-11-06, 14:31
|
|
|
A czy freshem może zostać osoba zatrudniona na 3/4 etatu i to w dodatku " świeżak" ze stażem 2 MC? Pytam bo u nas było losowanie na fresha bo nikt niechciał się zgodzić i wylosowano mnie. Bez podpisanych papierów na wózek, bez podstawowego szkolenia na świeżość a przede wszystkim beż obuwia ochronnego , bo jak twierdzą na dc niema rozmiaru 36. I co w takiej sytuacji, czy to wogóle jest legitne? |
|
|
|
|
#patusss933
0
0
|
Wysłany: 2021-11-06, 14:53
|
|
|
KasandraB napisał/a: | A czy freshem może zostać osoba zatrudniona na 3/4 etatu i to w dodatku " świeżak" ze stażem 2 MC? Pytam bo u nas było losowanie na fresha bo nikt niechciał się zgodzić i wylosowano mnie. Bez podpisanych papierów na wózek, bez podstawowego szkolenia na świeżość a przede wszystkim beż obuwia ochronnego , bo jak twierdzą na dc niema rozmiaru 36. I co w takiej sytuacji, czy to wogóle jest legitne? |
Bez obuwia ochronnego nawet niemozesz zaczac pracy to podstawa ... a co do fresha ja mam 0.5 etatu to rejonowa powiedziala, że nie moge byc, ani 3/4 i musza byc osoby co mają caly etat. |
|
|
|
|
bolka
0
0
|
Wysłany: 2021-11-06, 15:35
|
|
|
Nikt nie chce zostać freshem na dzień dzisiejszy rządzą audyty cen ciągłe kontrolę i zwolnienia lekarskie coraz ciężej jest rzetelnie wykonywać swoje obowiązki |
_________________ Kochaj to co robisz a nigdy nie będziesz w pracy |
|
|
|
|
~cwaniak
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2021-11-09, 13:54
|
|
|
bolka napisał/a: | Nikt nie chce zostać freshem na dzień dzisiejszy rządzą audyty cen ciągłe kontrolę i zwolnienia lekarskie coraz ciężej jest rzetelnie wykonywać swoje obowiązki |
świeta prawda! rekompesacją obowiązków są zwolnienia lekarskie tylko wypłaty też jest mniej ale można odpocząć przynajmniej i nabrać sił na kolejne tygodnie pracy ponad norme... |
|
|
|
|
|