Panika w sklepach... |
Czy pracodawca powinien zadbać o bezpieczeństwo ? |
Tak |
|
[ 70 ] |
Nie |
|
[ 1 ] |
Nie mam zdania |
|
[ 0 ] |
|
Głosowań: 71 |
Wszystkich Głosów: 71 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
marek_k62 [Usunięty]
|
Wysłany: 2020-04-16, 22:37
|
|
|
Na dziś bliej do scen z Mad Max I niż z Danii... |
|
|
|
|
~informatyk
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2020-04-21, 13:58
|
|
|
u8t3io3p napisał/a: |
czyli co likwidacja gotowki, ale musisz miec 3 konta w roznych bankach, nie dzieki jedno mi wystarczy
|
Twoje "jedno mi wystarczy" nie powoduje, że likwidacja gotówki staje się najgorszym pomysłem na świecie.
. Rżniesz głupa czy po prostu zdążyłeś już zapomnieć co sam napisałeś? |
|
|
|
|
u8t3io3p
0
0
|
Wysłany: 2020-04-21, 17:58
|
|
|
informatyk napisał/a: | u8t3io3p napisał/a: |
czyli co likwidacja gotowki, ale musisz miec 3 konta w roznych bankach, nie dzieki jedno mi wystarczy
|
Twoje "jedno mi wystarczy" nie powoduje, że likwidacja gotówki staje się najgorszym pomysłem na świecie.
. Rżniesz głupa czy po prostu zdążyłeś już zapomnieć co sam napisałeś? |
No, tak kazdy musi miec po 3 konta, wszystkie transakcje karta by wiedzieli o tobie wszystko co jak gdzie
ty pewnie dla dobra wszystkich obywateli pewnie bys sie zaczipowal i kazal innym to zrobic dla bezpieczenstwa, pewnie podoba ci sie model w chinach, gdzie za zla reputacje nie bedziesz mogl isc do kina |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2020-04-22, 10:42
|
|
|
Tak, zlikwidujmy gotówkę. Szczególnie niepotrzebna w Biedronce, gdzie terminale co chwila nie działają 😁 |
|
|
|
|
Włodarz
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2020-04-22, 17:48
|
|
|
To nie wina Biedronki a tym bardziej terminala problem jest po innej stronie. |
_________________ If you were a king up there on your throne,
would you be wise enough to let me go. |
|
|
|
|
~informatyk
0
0
|
Wysłany: 2020-04-23, 13:28
|
|
|
u8t3io3p napisał/a: | No, tak kazdy musi miec po 3 konta, wszystkie transakcje karta by wiedzieli o tobie wszystko co jak gdzie
ty pewnie dla dobra wszystkich obywateli pewnie bys sie zaczipowal i kazal innym to zrobic dla bezpieczenstwa, pewnie podoba ci sie model w chinach, gdzie za zla reputacje nie bedziesz mogl isc do kina |
Nie, nie i nie. Likwidacja gotówki to nie to samo co likwidacja prywatności, nie chcę wszystkich czipować, ani nie podoba mi się model chiński. |
|
|
|
|
|