|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
12 listopada |
Autor |
Wiadomość |
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
1
|
Wysłany: 2018-11-08, 12:43
|
|
|
martita299 napisał/a: | MałaAsia a gdzie Ty tu widzisz narzekanie? To jest konstruktywna krytyka ludzi którzy wiecznie we wszystkim problem widzą, tacy typowi krzykacze, Jak tego nie widzisz na forum tzn że jesteś jedna z nich |
znaczy to tylko, że widzę inaczej niż ty, a nie kim jestem, jaka jestem, jedną z jakich i których ... to jedynie twoja (nad)interpretacja
martita299 napisał/a: |
PS. przeczytaj jeszcze raz mój post, a jak nie zrozumiałas to przeczytaj jeszcze raz. w moim poście luzu usmiechu i zadowolenia jest ogrom, bo taka jestem na codzień i myśle że zarażam tym innych dookola |
to, że mówisz tak o sobie jeszcze cię taką osobą nie czyni, sam fakt, że atakujesz sugerując że brak mi umiejętności czytania ze zrozumieniem wystarczy, by za przyjazną pełną luzu usmiechu zadowolenia ciebie nie postrzegać i sorry jak chcesz takim poniżaniem kogoś, by uwypuklić swoje racje, zarażać innych to ja takiego "pozytywnego" wizerunku nie kupuję |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
#martita299
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-11-08, 13:00
|
|
|
niech będzie jak piszesz, nie będę się kłócić ani nic udowadniać, napisałam swoje zdanie Ty napisalas swoje i nie zamierzam sie angażować w jałowe dyskusje. miłego dnia ludzie |
_________________ Jeszcze zdążymy w dżungli ludzkości siebie odnaleźć... |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-11-08, 13:15
|
|
|
martita299 napisał/a: | niech będzie jak piszesz, nie będę się kłócić ani nic udowadniać, napisałam swoje zdanie Ty napisalas swoje i nie zamierzam sie angażować w jałowe dyskusje. miłego dnia ludzie |
i to jest pozytywne, miłego! |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|