| NASZE POMYSŁY NA ZMNIEJSZENIE PL | 
    
   
      | Autor | Wiadomość | 
            
      | ~Olga86 
  
 Stanowisko:
 z-ca kierownika
 
 Dołączył: 09 Kwi 2010
 Posty: 40
 
 | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 10:50   NASZE POMYSŁY NA ZMNIEJSZENIE PL |   
 |  
               | 
 |  
               | u nas na sklepie straty zamiast maleć to rosną, niby wszyscy się starają, ale nie jest tak jak powinno być, może macie jakieś  sposoby, które wykorzystuje na swoich sklepach? ratujcie   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | @fryndzel 
 Stanowisko:
 kierownik sklepu
 
 Dołączył: 21 Wrz 2010
 Posty: 386
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 10:56 |   
 |  
               | 
 |  
               | u nas jest podobnie zmniejszamy warzywniak. towarujemy w towar dobrze schodzacy a reszte pos sprzedaz. mieso tylko wedlug sprzedazy. a PL coraz wieksze. brak juz pomyslow |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | @Biedroneczka791   
  
 Stanowisko:
 z-ca kierownika
 
 Dołączyła: 09 Kwi 2010
 Posty: 139
 Skąd: DC07
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 11:11 |   
 |  
               | 
 |  
               | Słuchajcie jest jak jest,bo niestety ceny rosną.Wyrzucamy mniej więcej taką samą ilość a wychodzi za to więcej.No i niestety nic z tym nie da się zrobić.U nas też zamawiamy świeże pod sprzedaż itd.Na to mamy wpływ ale nie mamy wpływu na in-auty a także na towary uszkodzone przez klientów. |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | ~Olga86 
  
 Stanowisko:
 z-ca kierownika
 
 Dołączył: 09 Kwi 2010
 Posty: 40
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 11:15 |   
 |  
               | 
 |  
               | tym bardziej że klient nie ponosi kosztów za towar uszkodzony |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | ~Pajączek   
 Stanowisko:
 były pracownik
 
 Dołączyła: 09 Mar 2010
 Posty: 47
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 16:09 |   
 |  
               | 
 |  
               | Firma musi dalej inwestować w mięso wołowe i filet kostkowany to nikt nie będzie miał premi. U nas PL z 0,40 na 0,70 szok ;( |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | @Biedroneczka791   
  
 Stanowisko:
 z-ca kierownika
 
 Dołączyła: 09 Kwi 2010
 Posty: 139
 Skąd: DC07
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 22:27 |   
 |  
               | 
 |  
               | Tak do tego krewetki i już jesteśmy ugotowani.Wy się cieszcie że carpacio wycofali bo to jedna rzecz mniej do wyrzucenia |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | ~magia13 
 Dołączył: 14 Gru 2009
 Posty: 33
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 22:41 |   
 |  
               | 
 |  
               | zamrażanie przetworów mięsnych, i sprzedawanie za pół ceny znajomym, tak się robiło i pl były mniejsze a kierownictwo miało premię. |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | @Biedroneczka791   
  
 Stanowisko:
 z-ca kierownika
 
 Dołączyła: 09 Kwi 2010
 Posty: 139
 Skąd: DC07
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 22:50 |   
 |  
               | 
 |  
               | Z tym się nie zgodzę.Przecież klienci tylko by na to czekali.Beż przesady mięsa aż tak dużo się nie wyrzyca przynajmniej u nas. |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | @fryndzel 
 Stanowisko:
 kierownik sklepu
 
 Dołączył: 21 Wrz 2010
 Posty: 386
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2011-06-02, 22:52 |   
 |  
               | 
 |  
               | u nas najgorzej warzywniak. codziennie przeszlo 100 na samym warzywniaku |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      |  |