przeniesienie do innej biedronki |
Autor |
Wiadomość |
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2018-07-05, 10:09
|
|
|
no daje ale skoro myśli o zmianie pracy to co za różnica czy ona da wypowiedzenie , czy ją zwolnią , jeśli nie może się dogadać w normalny sposób a oni potrzebują pracownika to czasami takie rozwiązanie jest najlepsze , chciała dobrze , kilka razy sobie poradziła to teraz kierownictwo uważa że tak ma być zamiast ułatwić dziewczynie grafikiem , przecież to działa w obie strony . |
_________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego... |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-05, 10:19
|
|
|
Dla mnie samo to, że nie udostępnia się nr do kr jest dziwne. Jak widać nie wszystko da się załatwić z KS. Jeszcze ten tekst, że się ośmiesza... Ja bym poszła na L4 i powiedziała, że nie wrócę dopóki nie dadzą mi pogadać z KR :D |
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2018-07-05, 11:11
|
|
|
tekst że się ośmiesza można odwrócić w drugą stronę , może to ks boi się że się ośmieszy bo nie potrafi rozwiązać problemu i dlatego nie chce udostępnić numeru do kr , cóż to za kierownik skoro nie potrafi się dogadać i robi problem z takich dupereli :D |
_________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego... |
|
|
|
|
Luca1985
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-08-01, 08:49 Zmiana sklepu
|
|
|
Witam
Czy ktoś może orientuje się jak wygląda przeniesienie się na inny sklep i czy poza teorią to w ogóle możliwe ? |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-08-02, 06:26
|
|
|
możliwe, u nas jest dziewczyna, która się przeniosła |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
zielony
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-01-13, 23:21 Przeniesienie na inny sklep
|
|
|
Witam! Nie mogę znaleźć nigdzie na forum konkretnej odpowiedzi na temat przeniesienia na inny sklep (w innej miejscowości).Chodzi o to czy pracownik może się nie zgodzić na takie przeniesienie ?Jakie mogą być konsekwencje takiej odmowy? |
|
|
|
|
|