|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
Odwołana Komisja Socjalna w Czerwcu |
Autor |
Wiadomość |
NSZZP Biedronka
Stanowisko: kierownik rejonu
|
Wysłany: 2018-06-14, 07:42 Odwołana Komisja Socjalna w Czerwcu
|
|
|
NSZZ S80 i Sierpień80 działające w JMP S.A. odmówiły uczestnictwa w komisji socjalnej w czerwcu , tym samym ją blokując. Więc ja się zastanawiam , jak może związek liczący kilkunastu członków w których czołowi działacze nie są pracownikami Biedronki, blokować wypłatę zapomóg i pożyczek dla ponad tysiąca osób. Gdzie wartości jakimi się legitymują te związki , które z założenia właśnie, nie powinny nigdy dopuścić do sytuacji, gdy pracownicy i ich rodziny nie mogą otrzymać należnego im wsparcia. Nie wiem, może mecz Polski na MŚ ma większy priorytet dla tych działaczy niż pomoc ludziom... Komisja Socjalna była zaplanowana na 20.06.2018r. godz.9:00 w Warszawie...
Jarosław Lewiński
https://www.facebook.com/...oPF4hBI&fref=nf |
_________________ Jarosław Lewiński |
|
|
|
|
@amelka99
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-06-15, 11:43 Re: Odwołana Komisja Socjalna w Czerwcu
|
|
|
NSZZP Biedronka napisał/a: | NSZZ S80 i Sierpień80 działające w JMP S.A. odmówiły uczestnictwa w komisji socjalnej w czerwcu , tym samym ją blokując. Więc ja się zastanawiam , jak może związek liczący kilkunastu członków w których czołowi działacze nie są pracownikami Biedronki, blokować wypłatę zapomóg i pożyczek dla ponad tysiąca osób. Gdzie wartości jakimi się legitymują te związki , które z założenia właśnie, nie powinny nigdy dopuścić do sytuacji, gdy pracownicy i ich rodziny nie mogą otrzymać należnego im wsparcia. Nie wiem, może mecz Polski na MŚ ma większy priorytet dla tych działaczy niż pomoc ludziom... Komisja Socjalna była zaplanowana na 20.06.2018r. godz.9:00 w Warszawie...
Jarosław Lewiński
https://www.facebook.com/...oPF4hBI&fref=nf |
Informujemy, że najbliższe posiedzenie Komisji Socjalnej jest zaplanowane na 6 lipca 2018 r. (piątek). |
_________________ ”Jeśli chcesz zmienić świat, zacznij od siebie!” |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|