|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
Zatrzymywanie po czasie |
Autor |
Wiadomość |
@4ever
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2015-09-03, 10:31
|
|
|
Nie mogę pojąć czego wy się tak boicie tej jedynki, ja powiem, że wolę usiąść na tej jedynce i mieć luz, niż biegać po sklepie jak kot z pęcherzem. :nie:
U nas potrafimy się dogadać co do jedynki, to i tak często chcę się tam wcisnąć ale mnie wyganiają na sklep, to odpowiadam niech się młodzi nauczą i wykażą produktywnością.
A zapomniałem; produktywność jest niepoprawna politycznie teraz jest "POTENCJAŁ". |
Ostatnio zmieniony przez 4ever 2015-09-03, 10:32, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
@Hell
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2015-09-03, 10:31
|
|
|
hamburger, co masz na myśli mówiąc o podciąganiu się kierownikowi? |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
@żuczek1
0
0
|
Wysłany: 2015-09-03, 11:02
|
|
|
Hell też jestem ciekawa |
|
|
|
|
@anna 125
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2015-09-03, 13:11
|
|
|
nooo powiem że i mnie to ciekawi podciąganie się kierownikowi ??? |
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2015-09-03, 13:24
|
|
|
No nie powiem mam pewne pomysły... |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
@hamburger
0
0
|
Wysłany: 2015-09-03, 15:05
|
|
|
sorry ,trochę mnie poniosło |
|
|
|
|
@anna 125
0
0
|
Wysłany: 2015-09-03, 16:46
|
|
|
ale moja ciekawość nadal nie zaspokojona , no trudno |
|
|
|
|
@Antrykota
0
0
|
Wysłany: 2015-09-04, 17:10
|
|
|
Co to za problem wypalic dwa papieroski na nieco dluzszej przerwie, nawet jesli sie siedzi na jedynce, gdy dzien jest spokojny? Bo jak jest zapiernicz to reszta tez raczej nie lata zakurzyc co chwile |
|
|
|
|
brodacz1989
0
0
|
Wysłany: 2015-09-12, 12:18
|
|
|
hamburger napisał/a: | Niestety na jedynce nie zapalisz papieroska, nie wypijesz kawki, nie poplotkujesz ,nie podciągniesz się kierownikowi , bo kiedy . Siedzisz 8 godzin i kasujesz jak błyskawica bo powiedzą .ze małe skanowanie. Papier przyjmie wszystko .To jest market lekko nie jest , ale przestancie mówić że na jedynce siedzą niudacznicy.Czasami to jest walka szczurów. |
ja na poczatku swojej kariery przychodziłem z kawką na jedynke. zastanawiam się kiedy mamy znaleźć czas na kawke dymka i ploteczki. bo roboty tylko przybywa. |
_________________ bądźmy ubodzy, ale nie głupi... |
|
|
|
|
@misia27
0
0
|
Wysłany: 2015-09-12, 12:29
|
|
|
Ploteczki kawka Wy macie na to czas ja jedynki nie lubię ☺ wolę pracować na sklepie |
_________________ Wszystko zależy od nas samych |
|
|
|
|
emotka [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-06-15, 00:42
|
|
|
Ja tam bardzo lubię siedzenie na jedynce, ale ogólnie lubię kasowanie towarów, skanowanie, obsługę klienta, zamienienie z nimi kilku słów itp.
Tyle, że też mam pewien problem z późniejszym schodzeniem. Jak dzwonię na zdjęcie (zakończenie zmiany), to dostaję ochrzan, że po co dzwonię, jak i tak nie ma kasjera i mam siedzieć, aż ktoś mnie zdejmie z kasy. A potem, jak schodzę kwadrans później, to zaliczam dodatkowy ochrzan, że za późno zeszłam.
Innym problemem jest to, że dojeżdżam komunikacją miejską i jeśli nie zejdę o normalnym czasie ze zmiany, to potem ponad godzinę czekam na kolejne połączenie
Za pierwszym razem kazali mi napisać, że opóźnienie jest z powodu rozliczania kasetki, a potem to już nic nie chcieli, żeby pisać, tylko: szybko, szybko, licz i odbijaj się, bo miałaś zejść wcześniej. I mówi to ta sama osoba, która mnie z tej kasy zdjąć nie chce... |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-06-15, 09:18
|
|
|
U nas przeważnie jest tak, że pierwsza zmiana jest do 14:30, czasem do 14:15, tak, żeby była obsada na kasach, kiedy dziewczyny z 2 zmiany wbijają się w system i biorą kasetki, bardzo bardzo rzadko się zdarza, do 14:00 |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
~Rootek90
0
0
|
Wysłany: 2018-06-15, 10:58
|
|
|
emotka napisał/a: | Ja tam bardzo lubię siedzenie na jedynce, ale ogólnie lubię kasowanie towarów, skanowanie, obsługę klienta, zamienienie z nimi kilku słów itp.
Tyle, że też mam pewien problem z późniejszym schodzeniem. Jak dzwonię na zdjęcie (zakończenie zmiany), to dostaję ochrzan, że po co dzwonię, jak i tak nie ma kasjera i mam siedzieć, aż ktoś mnie zdejmie z kasy. A potem, jak schodzę kwadrans później, to zaliczam dodatkowy ochrzan, że za późno zeszłam.
Innym problemem jest to, że dojeżdżam komunikacją miejską i jeśli nie zejdę o normalnym czasie ze zmiany, to potem ponad godzinę czekam na kolejne połączenie
Za pierwszym razem kazali mi napisać, że opóźnienie jest z powodu rozliczania kasetki, a potem to już nic nie chcieli, żeby pisać, tylko: szybko, szybko, licz i odbijaj się, bo miałaś zejść wcześniej. I mówi to ta sama osoba, która mnie z tej kasy zdjąć nie chce... |
To sie mowi przy obecnosci innych zks, ks. Ze "Pani xxx kazała nie dzwonić dzwonkiem celem sciągniecia, tylko cierpliwie czekać az ktos podejdzie z innym kasjerem. Takze błędu po swojej stronie nie widze" ale jak ktos siedzi cicho, głowka w dół i swoje zale pisze na forum to tak masz. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|