Dumni z naszych - Promocja z kartami piłkarzy |
Autor |
Wiadomość |
~basiawej
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-05-21, 09:02
|
|
|
Ja to wiem, niestety nie wytłumaczysz KS i zks bo nie było nic takiego w raporcie. ..a na innym sklepie mogę odebrać na mój nr SAP? Np w sklepie szkoleniowym? Tam bynajmniej znają się na rzecsy |
|
|
|
|
~Joanna26
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2018-05-21, 10:05
|
|
|
Możesz odebrać na innym sklepie. |
|
|
|
|
@maniek19
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2018-05-21, 19:07
|
|
|
basiawej napisał/a: | Ja to wiem, niestety nie wytłumaczysz KS i zks bo nie było nic takiego w raporcie. ..a na innym sklepie mogę odebrać na mój nr SAP? Np w sklepie szkoleniowym? Tam bynajmniej znają się na rzecsy |
To niech przeczytają raport jeszcze raz bo informacja ta przyszła razem ze wszystkimi szczegółami w pierwszym e-mailu o promocji. Nie wiem czy czas na odbiór pakietu nie jest tylko do końca maja. Może spytajcie się rejonowej jak u Was będzie? |
|
|
|
|
marcepanna
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2018-05-21, 20:46
|
|
|
U mnie jakimś cudem zaprogramowali liczarkę, ale i tak liczymy ręcznie, bo "liczarka kłamie". Poza tym ciągle trafiam na oryginalnie zamknięte saszetki bez kart w środku. Po prostu sam papierek. |
|
|
|
|
~basiawej
0
0
|
Wysłany: 2018-05-25, 06:47
|
|
|
Doczekałam się;) |
|
|
|
|
~Piotrek10020
0
0
|
Wysłany: 2018-07-05, 12:51
|
|
|
Faz napisał/a: |
I po zapytaniu danego klienta, czy chce saszetki z piłkarzami - nagle wyskakuję Ci informacja, że nie należy mu się ani jedna. I wtedy zaczynają się pytania, czy klient chce coś dobrać by dostać saszetkę. Wzrok niektórych klientów mówi sam za siebie, a nie którzy dodatkowo nazywają nas naciągaczami... Oby naprawili ten błąd jak najszybciej. |
Ja nie widzę nic niestosownego w pytaniu " Czy chciałby Pan dobrać jeszcze coś do X kwoty żeby otrzymać dodatkową saszetkę ? " . albo " Czy chciał by Pan dobrać owoc albo warzywo albo pieczywo ażeby otrzymać dodatkowe saszetki ? " .
A czy są jeszcze w sklepach te albumy i saszetki ? czy już zabrali ? . |
|
|
|
|
Givszoman [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-05, 13:08
|
|
|
Na szczęście po tym gdy nasi wygrali na mundialu, szybko klienci się uciszyli z naklejkami. Zainteresowanie szybko stało się niewielkie by nie powiedzieć znikome.
A pod pojęciem że nasi wygrali na mundialu mam na myśli wprost odwrotnie. Po 2 meczach powrót do domu wygrali. |
|
|
|
|
+marta1
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2018-07-06, 10:27
|
|
|
Piotrek10020 napisał/a: |
A czy są jeszcze w sklepach te albumy i saszetki ? czy już zabrali ? . |
są |
_________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego... |
|
|
|
|
Givszoman [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-19, 17:00
|
|
|
Ja jeszcze 2 dni temu kupowałem puzzle licencyjne PZPN z piłkarzami. Kupiłem wyłącznie ze względu na swojego autystycznego brata, a i 6 zł po przecenie 50% nie było mi szkoda. Bo jak tu być dumnym z naszych, którzy wygrali na mundialu powrót do domu po 3 meczach... |
|
|
|
|
@mortis
0
0
|
Wysłany: 2018-07-19, 17:11
|
|
|
dziś pomału wszystko się zwija jak i duma heh
kolejne zwroty w kartonach po bananach |
_________________ morituri te salutant |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-07-19, 19:54
|
|
|
Givszoman napisał/a: | Bo jak tu być dumnym z naszych, którzy wygrali na mundialu powrót do domu po 3 meczach... |
normalnie, doszli do mistrzostw, byli, grali, jak mam tego nie nie doceniać, jak sama po 10 min biegania bym wysiadła ... mi się wydaje, że siedząc na kanapie łatwo krytykować, a sport to sport, żeby ktoś wygrał to ktoś musi przegrać, że chciałoby się więcej bo to fajnie pokibicować wygrywającym - jasne, ale bez przesady ... przegrali i co? życie jakimś cudem toczy się jak się toczyło. Przegrali mecz, a nie wojnę o wolność i niepodległość. |
|
|
|
|
@maniek19
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2018-07-19, 21:16
|
|
|
MalaAsia napisał/a: | Givszoman napisał/a: | Bo jak tu być dumnym z naszych, którzy wygrali na mundialu powrót do domu po 3 meczach... |
normalnie, doszli do mistrzostw, byli, grali, jak mam tego nie nie doceniać, jak sama po 10 min biegania bym wysiadła ... mi się wydaje, że siedząc na kanapie łatwo krytykować, a sport to sport, żeby ktoś wygrał to ktoś musi przegrać, że chciałoby się więcej bo to fajnie pokibicować wygrywającym - jasne, ale bez przesady ... przegrali i co? życie jakimś cudem toczy się jak się toczyło. Przegrali mecz, a nie wojnę o wolność i niepodległość. |
Nikt nie ma im za źle że przegrali mecz. Bo to kibic (prawdziwy, a nie taki niedzielny) zawsze wybaczy, ale przegrali swój honor. Zabrakło wybiegania, zaangażowania, walki i o to wiekszość ma do nich pretensje. A największą pretensje ma się za ich postawe po meczu gdzie poniektórzy mówili w wywiadach że w sumie to nie mają sobie nic do zarzucenia. |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-07-19, 21:29
|
|
|
Sport bywa nieprzewidywalny, o czym najlepiej na tym mundialu przekonali się Niemcy. Byla kiepska forma, mało gry w klubach, a do tego kontuzje. Czego tu się spodziewać... Trzeba powstać i walczyć dalej, może kiedyś doczekamy się reprezentacji, po której będziemy spodziewać się czegoś więcej, niż tylko (lub aż) wyjścia z grupy ) |
|
|
|
|
@patogen123
Stanowisko: kierownik okręgu
0
0
|
Wysłany: 2018-07-19, 21:37
|
|
|
MalaAsia napisał/a: | normalnie, doszli do mistrzostw, byli, grali, jak mam tego nie nie doceniać, jak sama po 10 min biegania bym wysiadła ... mi się wydaje, że siedząc na kanapie łatwo krytykować, a sport to sport, żeby ktoś wygrał to ktoś musi przegrać, że chciałoby się więcej bo to fajnie pokibicować wygrywającym - jasne, ale bez przesady ... przegrali i co? |
Jak środowisko piłkarskie odda wszystkie pieniądze, które wyciągnęło od państwa i przestanie reprezentować Polskę to wtedy będzie się mogło w spokoju kompromitować ile chce. |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-07-19, 21:39
|
|
|
patogen123 napisał/a: |
Jak środowisko piłkarskie odda wszystkie pieniądze, które wyciągnęło od państwa i przestanie reprezentować Polskę to wtedy będzie się mogło w spokoju kompromitować ile chce. |
Wydałeś już stosowne rozporządzenie? Kiedy wchodzi w życie? |
|
|
|
|
|