Zmieniła mi się nazegwa ulicy, pytam czy na oświadczenie nie mogą mi tego zmienić? czy konieczne jest wypełnianie tego druku? mam bardzo daleko do swojego macierzystego sklepu to dla mnie problem tam dojechać a jestem na urlopie wychowawczym. Czy w innym sklepie w mojej okolicy mogliby mi taki druk wydrukować?
Zmieniła mi się nazegwa ulicy, pytam czy na oświadczenie nie mogą mi tego zmienić? czy konieczne jest wypełnianie tego druku? mam bardzo daleko do swojego macierzystego sklepu to dla mnie problem tam dojechać a jestem na urlopie wychowawczym. Czy w innym sklepie w mojej okolicy mogliby mi taki druk wydrukować?
Musi być zeskanowany dokument Zgłoszenie Zmiany Danych Osoby Ubezpieczonej, który może być wydrukowany jedynie z OHR. Lub możesz ściągnąć sobie z netu ZUS ZUA, wypełnić i dac na sklep do zeskanowania. Lub też wysłać w formie papierowej do CUW-u.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum