wiesz co walnij się w łeb z takim komentarzem!!!!!a najlepiej załóż do pracy pampersa i oddaj JMP wypłatę!!!!! sami dajecie po sobie deptać TAKIM PODEJŚCIEM!!!!
Człowieku weź pohamuj...forum jest od tego żeby wyrażać swoje zdanie i ja właśnie to zrobiłam i nie wiem z czym masz problem pisząc tu słowa typu "walnij się w łeb". Napisałam wyraźnie że nie mam nic do kobiet w ciąży i mających dzieci i że po prostu piszę jak jest w moich okolicach ale to chyba nie powód żeby wieszać na mnie psy... Myślę że osoba zakładająca ten temat nie założyła go tylko po to żeby czytać posty które "chciałaby przeczytać" tylko po to żeby się dowiedzieć jak sprawa wygląda u innych osób... Osobiście bym jej nie zwolniła bo to faktycznie dyskryminacja ale w życiu różnie z tym bywa więc trzeba się liczyć z każdą możliwą opcją.
A mnie się wydaje że u Ciebie ktoś właśnie korzysta z karmienia na sklepie i stąd ten ból
Jak chcesz karmić to się zwolnij albo oni zwolnią Ciebie jak się dowiedzą że chcesz mieć godzinę przerwy na karmienie piersią...Nie myśl sobie że piszę to po złości ale pomyśl że na niektórych sklepach pracownicy nie chodzą na 15 minutowe przerwy a co mówić godzinne??? Biedronka nie lubi pracowników którzy stwarzają trudności w organizacji pracy i od razu zwalniają takie osoby więc jeśli chcesz mieć pracę to weź jakiś czas urlop wychowawczy albo zaległy urlop wypoczynkowy. W przypadku częstych ZL sytuacja wygląda podobnie jak w przypadku Twojej godzinnej przerwy...
jak to czytam to mi się śmuać chce z takich osób! Ja nie mogę korzystać z przerwy na karmienie bo komuś się nie podoba ha ha ha. To mi się NALEŻY jak każdemu urlop, przerwa śniadaniowa czy L4.Mało tego kobieta karmiąca nawet na kasie nie powinna siedzieć bo musiałaby ponad 10 kg dzwigać a to zabronione prawnie. I kto łamie wtedy prawo? Biedronka bo dopuszcza do pracy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum