Nasza-Biedronka.pl Strona Główna

Nasza-Biedronka.pl

Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Biedronka w Ajencji
Autor Wiadomość
Bartek 27 

Stanowisko:
klient

0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-02-01, 12:28   

Podejrzewam ze jak się odezwę do JMP to raczej będą zabiegać o to żebym go otworzył(bynajmniej tak mi się wydaje)ale ja bym chciał pogadać lub dowiedzieć się od kogoś kto ma taki sklep i jak w takiej relacji zachowuje się JMP i czy to się opłaca..

[ Dodano: 2018-02-02, 14:25 ]
Mam info o 3 takich biedronkach,teraz tylko trzeba pogadać z właścicielem:)ciekawe czy jak pojade do takiej biedronki to czy kierownik albo pracownik(pracownica)takiego sklepu powie kto jest szefem ew.da jakiś namiar na niego :)

rsk1990 

Stanowisko:
klient

0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-02-06, 11:27   

U mnie na wsi kobitka dostała sklep od teściowej, który był już niewydolny (zresztą niewielki blaszak jak warzywniak). Sprzedawało się głównie pieczywo i piwo(wódki nie było) i co ta kobitka zrobiła?
Podczepiła się pod sieć "ABC" dobudowała kilka m2 i zrobiła samoobsługowy, w hurtowni Eurocash ma taniej niż inne sklepy i zeszła kilka groszy z cen i zarabia. Teraz ma 2 takie sklepy i nie narzeka.

Bartek 27 

Stanowisko:
klient

0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-02-06, 21:17   

I jakoś wychodzi na tych sklepach abc?no pomysł miała dobry,powiekszyc blaszaka i podpisac franczyze z abc :)ja musze sie rozeznac i podjąc decyzje z kim podjac wspolprace :)

rsk1990 

Stanowisko:
klient

0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-02-07, 13:14   

Wychodzi na plus bo ceny ma podobne do niedawno u Nas wybudowanego marketu "Polska Chata" też we franczyzie. O ABC się trochę orientuje bo sami z siostrą myślimy nad takim sklepem bo mamy po ojcu dom do kapitalnego remontu w samym centrum pobliskiej wsi, 1oom od szkoły. Nie wiem jak działają inne sieci ale po tej akcji z "Żabkami" gdzie zmuszali właścicieli do zamawiania towarów, które nie schodziły to w "ABC" podpisujesz umowę z ich "Eurocashem" i bierzesz to co Ci schodzi. Oni mają stałego klienta w hurtowi a Ty masz rabaty.

pawior24

0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-02-07, 18:05   

mam w okolicy dwa takie sklepy i z tego co wiem to ajenci sobie chwalą wspólpracę z biedronką

Bartek 27 

Stanowisko:
klient

0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-02-07, 18:25   

Pawior a skad jestes jeśli mozna wiedziec?:)A co do tych sklepów abc to jest wcale nie głupi deal..ja też właśnie musze sie zorientować bo troche sie obczytałem miedzy innymi o tej całej ''zabce''i troche mnie martwi ta sprawa..z biedrą jest o tyle dobrze ze ruch gwarantowany i co z tym idzie obroty no i wiadomo ze pieniądze dla ajenta z tego,im wiecej tym lepiej :)

[ Dodano: 2018-02-20, 18:57 ]
Widziałem sie z jednym właścicielem takie biedronki ajencyjnej i ten nawet w miare miły facet i powiedział mi troche o całej przeprawie z biedrą i powiedział ze kokosów nie ma zbytnich..

Odpowiedz do tematu