Sklep Szkoleniowy |
Autor |
Wiadomość |
@madzia123

Stanowisko: z-ca kierownika
0
1
|
Wysłany: 2017-11-14, 18:49
|
|
|
W jaki sposób sklepy są wybierane na sklepy szkoleniowe ? Czy są tutaj osoby, które wiedzą jak to się odbywa ? |
_________________ Pozwólmy ludziom być szczęśliwymi według ich własnego uznania - B. Prus - |
|
|
|
 |
~akima1305
Stanowisko: kasjer
1
0
|
Wysłany: 2018-07-12, 21:45 Sklep szkoleniowy przy zatrudnieniu
|
|
|
Witam . Chcialam sie dowiedziec jak wyglada sytuacja gdy zatrudniam sie po raz drugi w tej samej biedeonce czy musze isc na szkolenie na 10 dni na inny sklep . I czy jest w ogole takie cos . Slyszalam ze teraz przenosi sie na 10 dni pracownika na sklep szkole iowy .. a jezeli ja po przerwie wracam to tez ? I jak sie odbywa takie szkolenie . |
|
|
|
 |
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-07-13, 14:38 Re: Sklep szkoleniowy przy zatrudnieniu
|
|
|
akima1305 napisał/a: | Witam . Chcialam sie dowiedziec jak wyglada sytuacja gdy zatrudniam sie po raz drugi w tej samej biedeonce czy musze isc na szkolenie na 10 dni na inny sklep . I czy jest w ogole takie cos . Slyszalam ze teraz przenosi sie na 10 dni pracownika na sklep szkole iowy .. a jezeli ja po przerwie wracam to tez ? I jak sie odbywa takie szkolenie . |
Czesc,ja sie dogadalam i nie szlam na to szkolenie bo raz wogole mi nie potrzebne a dwa co wazniejsze ni jak mi to pasowalo dojezdzac gdzie indziej jak ja w 15min doslownie miedzy zmianami sie znieniam wozkiem z mezem.... |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
 |
|