Rabat 40 zł na zakup artukułów szkolnych |
Autor |
Wiadomość |
@amelka99
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2017-08-01, 06:09 Rabat 40 zł na zakup artukułów szkolnych
|
|
|
Pracownicy JMP (z wyłączeniem osób na stanowiskach menedżerskich), posiadający dzieci w wieku 0-18 lat, otrzymają rabat na zakupy w wysokości 40 zł na każde dziecko. Kwotę będzie można wydać w sklepach Biedronka na produkty z folderu „Powrót do Szkoły” oraz inne artykuły szkolne i biurowe.
Akcja trwa od 1 do 31 sierpnia br. Z rabatu można skorzystać jednorazowo – jeśli pracownik nie wykorzysta całej kwoty w ramach jednej transakcji, pozostały rabat przepadnie.
Przez cały miesiąc trwania akcji, będziemy dodawać kolejne produkty, które można zakupić taniej. Aktualna lista znajduje się na stronie www.dlanaswjm.pl.
Jak skorzystać z rabatu?
• Przy kasie poinformuj kasjera, że chcesz skorzystać z rabatu 40 zł dla pracowników na artykuły szkolne. Podaj mu swój numer SAP.
• Kasjer nabija kwotę rabatu na paragon (poprzedza nr SAP prefixem 50). Zapłać za pozostałą część zakupów, jeśli istnieje taka potrzeba.
• Z rabatu może skorzystać wyłącznie osoba do tego uprawniona, osobiście.
Kto może skorzystać z rabatu?
• Pracownicy Jeronimo Martins Polska S.A. zatrudnieni na dzień 28 lipca br.
• Pracownicy posiadający dzieci – od 0 do 18 roku życia (dzieci muszą być zarejestrowane w systemie OHR SAP jako własne lub przysposobione wg stanu na dzień 28 lipca br.).
• W sytuacji jeśli w naszej firmie pracuje obydwoje rodziców, z rabatu może skorzystać osoba, która zgłosiła dziecko do systemu.
• Osoby przebywające na zwolnieniach lekarskich, urlopach macierzyńskich i wychowawczych.
• Akcja nie obejmuje pracowników na stanowiskach menedżerskich.
UWAGA!
Prosimy nie korzystać z karty „Moja Biedronka” i nie podawać jej kasjerowi podczas transakcji z wykorzystaniem rabatu 40 zł na artykuły szkolne. Zeskanowanie karty „Moja Biedronka” zablokuje kasjerowi możliwość dodania numeru SAP pracownika i tym samym skorzystanie z rabatu.
https://dlanaswjm.pl/aktualnosci/103,rabat-40-zl-na-zakup-artykulow-szkolnych |
_________________ ”Jeśli chcesz zmienić świat, zacznij od siebie!” |
|
|
|
|
~Andrea
0
0
|
Wysłany: 2017-08-01, 09:44 a co jak ja mam 3 dzieci?
|
|
|
Ciekawa jestem jak to jest w sytuacji jak mam 3 dzieci. Jeżeli tak jak piszą 40zł na każde dziecko - więc mam do wykorzystania 120zł. To co muszę o wykorzystać za 1 razem?! |
_________________ Andrea |
|
|
|
|
iwonka1909
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2017-08-01, 10:07
|
|
|
Wyzej jest napisane ze na kazde dziecko |
|
|
|
|
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2017-08-01, 10:27
|
|
|
Na to wychodzi ja mam 2 dzieci to muszę 80zł "wydać" jednorazowo,żeby cały rabat wykorzystać jeśli tak to troszkę tego będzie...fajnie że coś wprowadzili dla pracowników
czyli to ma na kasie być tak: 502015356x i plu? |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
|
#alan12
0
0
|
Wysłany: 2017-08-01, 15:08 a ten x to co?
|
|
|
sylwuńka napisał/a: | Na to wychodzi ja mam 2 dzieci to muszę 80zł "wydać" jednorazowo,żeby cały rabat wykorzystać jeśli tak to troszkę tego będzie...fajnie że coś wprowadzili dla pracowników
czyli to ma na kasie być tak: 502015356x i plu? |
|
_________________ alan |
|
|
|
|
@maniek19
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2017-08-01, 20:31
|
|
|
zastopiła x, ostatnią cyfre swojego SAP-u aby nikt jej nie mógł rozpoznać? |
|
|
|
|
@sylwuńka
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2017-08-02, 11:15
|
|
|
dokładnie x to ostatnia cyfra nr sap ,nie wyjaśniałam bo wiedziałam, że kumaty człowiek się domyśli... |
_________________ Jestem zakręcona... |
|
|
|
|
@bognar
0
0
|
Wysłany: 2017-08-02, 19:06
|
|
|
Czyli to nie jest na dziecko które chodzi do szkoły tylko na każde dziecko które jest wpisane do systemu?
Jeśli tak to super bo za 120zł to już można nakupować :D |
|
|
|
|
~Frugi
2
1
|
Wysłany: 2017-08-02, 23:31
|
|
|
Eh... i znowu tylko socjal dla osób, które mają dzieci. A ja się pytam, a gdzie coś dla biednych studentów, którzy każdą wolną chwilę poświęcają dla biedronki? Czy żałują mi tych 40zł na zakup jakiegoś plecaka, długopisów żebym mógł jak najszybciej ukończyć studia i zmienić pracę? |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2017-08-03, 09:34
|
|
|
Frugi napisał/a: | którzy każdą wolną chwilę poświęcają dla biedronki? |
no to masz niezły fetysz, ale skoro tak lubisz.... |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2017-08-03, 11:47
|
|
|
Frugi napisał/a: | Eh... i znowu tylko socjal dla osób, które mają dzieci. A ja się pytam, a gdzie coś dla biednych studentów, którzy każdą wolną chwilę poświęcają dla biedronki? Czy żałują mi tych 40zł na zakup jakiegoś plecaka, długopisów żebym mógł jak najszybciej ukończyć studia i zmienić pracę? |
"Jedyny sposób zapobiegnięcia zazdrości, to zasłużyć na przedmiot własnych pożądań" także do dzieła. Zmachaj sobie najlepiej od razu trójkę i posmakujesz tego miodu, który spływa na osoby, które mają dzieci |
|
|
|
|
+marta1
Stanowisko: klient
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4494
0
0
|
Wysłany: 2017-08-03, 12:02
|
|
|
Larrikol napisał/a: | Frugi napisał/a: | Eh... i znowu tylko socjal dla osób, które mają dzieci. A ja się pytam, a gdzie coś dla biednych studentów, którzy każdą wolną chwilę poświęcają dla biedronki? Czy żałują mi tych 40zł na zakup jakiegoś plecaka, długopisów żebym mógł jak najszybciej ukończyć studia i zmienić pracę? |
"Jedyny sposób zapobiegnięcia zazdrości, to zasłużyć na przedmiot własnych pożądań" także do dzieła. Zmachaj sobie najlepiej od razu trójkę i posmakujesz tego miodu, który spływa na osoby, które mają dzieci |
albo zmień już pracę , na rynku jest moc pracodawców którzy potrzebują tak oddanego pracownika i spełnią Twoje oczekiwania |
_________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego... |
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2017-08-03, 13:58
|
|
|
A co się dziwicie, gdyby nie święta to większość z nas zapomniałaby że ten socjal istnieje. |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
Biedra12341234
0
0
|
Wysłany: 2017-08-04, 16:07
|
|
|
Dali 40zl a co wybrać skoro nie wszystko wchodzi sa wyszczególnione indeksy jakis haczyk musi byc |
|
|
|
|
tadam
0
0
|
Wysłany: 2017-08-04, 19:19
|
|