Jak wypisać się z ZZ? |
Autor |
Wiadomość |
~lenka32
Stanowisko: z-ca kierownika
0
1
|
Wysłany: 2016-12-09, 00:37
|
|
|
Zenon P........ fajny nick. Przypomina inicjały pana P z okolic Słupska. Ale, pewnie to przypadek. Ludzie z zapałem są, to też ludzie niezadowoleni. Przyjdzie pora na szczegóły. Ale nie jest nas na pewno garstka. Pomysły ? Spotkanie z pracodawcą jest co określony czas , spory czas by się merytorycznie przygotować, przeanalizować , przedstawić. Ale najpierw trzeba się wczuć w potrzeby pracowników i członków zz. |
_________________ Ochrona, Pomoc, Zjednoczenie, Związek |
|
|
|
|
chanel2018
Stanowisko: kasjer
2
0
|
Wysłany: 2017-02-18, 10:51
|
|
|
Panie Piotrze chciałam się jednak wypisać.Proszę powiedzieć jak mam to zrobić.Mąż jest na mnie zły o te składki. Nie chcę robić kłótni w domu dlatego chce się wypisać tyle lat płace składki a tu nic nie dostane. Czy wystarczy sms ? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
~oliwietta
1
1
|
Wysłany: 2017-03-24, 21:15
|
|
|
akurat z tego zz wypisanie polecam tym bardziej jak pokazało życie dnia i godziny kiedy to zz który z zasady ma chronić pracownika dbać o jego prawa bez żadnego ale odręcznie podpisuje zgodę nawet nie powiadamiaj zainteresowanego zwolnie nie z pracy.Coś co miało być atutem czyli jakąś ochRona przed nagłym zwolnieniem stało się w tym zz fikcja i najgorsze ze takich przykładów coraz więcej.Oprócz zźerania waszych składek na nic więcej tutaj nie liczbie bo możecie jak niektórzy przeliczyć się....uciejajcie z taad szkoda waszej kasy |
|
|
|
|
#woodman
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2017-04-24, 11:12
|
|
|
[ Dodano: 2017-06-15, 00:23 ]
Wypisać sie można. Ale jakoś składki do związku Pana S i tak odprowadzane są jeszcze dwa miesiące |
|
|
|
|
Ankawodzianka
0
0
|
Wysłany: 2017-06-15, 10:15
|
|
|
Pan Piotr dostał rezygnacje. Chyba już tak szybko nie przekazuje do pracodawcy, jak 13 grudnia informacji ,kto już nie jest członkiem związku. Cóż parę złotych więcej na związkowym koncie. Niektórym nadal pobierają , a w odpowiedzi dostają lakoniczną odpowiedź "przekazane do pracodawcy". Więc może uczciwie oddać ludziom kasę na konto ,skoro już nie należą ? |
|
|
|
|
|