czy jest tu ktoś z woj.mazowieckiego? |
Autor |
Wiadomość |
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2017-03-31, 08:50
|
|
|
Kasia102, Nie pchaj się do biedry zwłaszcza jak masz dziecko. Grafik zmienia się co chwile, nie zaplanujesz nic. Co z tego że grafik na cały miesiąc robią, jak co chwila zmiana jest. Chcesz być gościem w domu? Nie mieć siły i zdrowia na wychowanie dziecka? Nie warto! Przepracowałem ponad 11 lat, więc wiem coś o tym. Ale Twoja decyzja. |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
@Skiter1991
Robot
Stanowisko: klient
|
Wysłany: 2017-03-31, 08:56
|
|
|
Cytat: | Chcesz być gościem w domu? |
Gościem w domu to może być kierowca ciężarówki, albo pracownicy na budowie którzy pracują 8-18 od poniedziałku do piątku albo w sezonie nawet w soboty, przecież u nas jest do wyrobienie tylko średnio 168 godzin miesięcznie więc bez przesady...no chyba że pracujecie na 1,5 etatu, poza tym oczywiście że są sklepy gdzie grafik normalnie funkcjonuje, tylko wiadomo na forum pisze się tylko o tym jak to jest źle. |
|
|
|
|
Kasia102
|
Wysłany: 2017-03-31, 09:05
|
|
|
Dziekuje za odpowiedzi
Tak zrobie, przejde sie dzis do tej Biedronki i przeprowadze wywiad
Gosciem w domu niestety jestem teraz, bo ciagle trzeba przyjsc "za kogos", zeby jeszcze jakas kasa dodatkowa za to byla.... |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
|
Wysłany: 2017-03-31, 09:50
|
|
|
Skiter1991, nie drażnij mnie, wiem co napisałem i jest to dokładnie jak było jak pracowałem. Mam nie pisać że jest źle? Bo co? Właśnie będę pisał jak jest na prawdę tak żeby każdy się poważnie zastanowił zanim wdepnie w to bagno. |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
|
Wysłany: 2017-03-31, 11:30
|
|
|
Nie chodzi o to żeby nie pisać, że jest źle ale nie jest tylko tragicznie a na pewno nie na wszystkich sklepach. U mnie w okolicy zapierdol jest jak wszędzie ale grafiki są tydzień na tydzień i zmiany w nim to wyjątki więc jak widać da się. W małych sklepach jest dobrze jak szefostwo nie skąpi kasy i kierują się rozumem a nie chciwością w innym przypadku jest gorzej niż w sieciówkach. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
Ostatnio zmieniony przez kluq 2017-03-31, 11:39, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
@Skiter1991
Robot
|
Wysłany: 2017-03-31, 11:34
|
|
|
DarkSide napisał/a: | Skiter1991, nie drażnij mnie, wiem co napisałem i jest to dokładnie jak było jak pracowałem. Mam nie pisać że jest źle? Bo co? Właśnie będę pisał jak jest na prawdę tak żeby każdy się poważnie zastanowił zanim wdepnie w to bagno. |
Oczywiście że możesz pisać, ale tak jak wyżej wspomniałem, bez przesady, tutaj nie pracuje się po 60-70 godzin w tygodniu, a jeżeli to później siedzi się w domu na dupie, dlatego stwierdzenie że przy tej pracy jest się gościem w domu to przesada. |
|
|
|
|
bolka
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2017-03-31, 15:04
|
|
|
Ja sie przenioslam z malego sklepu do biedronki i nie zaluje |