Zamknięty przez: DarkSide 2016-10-25, 16:15 |
Nowa w Biedronce |
Autor |
Wiadomość |
madzia077
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2016-10-25, 09:03 Nowa w Biedronce
|
|
|
Witam wszystkich Od przyszłego tygodnia zaczynam prace w Biedronce :D Prosze o porade. Co Was najbardziej denerwuje w nowych pracownikach? Jakie błędy powtarzają najcześciej? Chciałaby poznac Wasze opinie ponieważ zależy mi na tym żeby jak najszybciej stac się pełnowartościowym pracownikiem( jak wiadomo za miesiąc rozpocznie się przedświąteczne szaleństwo ) i nie byc postrzegana przez pryzmat początkowych błędów jak piąte koło u wozu. Prosze podzielcie się doświadczeniem |
|
|
|
|
ELKA17
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2016-10-25, 09:27
|
|
|
Oj Nowa... Tak naprawdę współczuję serdecznie. Nie bój się, że kogoś zdenerwujesz. Tam każdy jest nerwowy. Jeśli chcesz normalnie i kulturalnie żyć, bez szaleństwa, przekleństw, gonitwy tej prawdziwej i udawanej to Tobie będzie źle i Ty się będziesz denerwować. Ucz się spokojnie, ale ze skutkiem. Naucz się kodów, miej swoje notatki zawsze pod ręką na kasie (nie licz na innych). Grzecznie się zachowuj przy klientach i wśród pracowników. Niestety z drugimi będzie gorzej, chyba, że trafisz na wyjątkową Biedronkę! wszystkiego dobrego! |
|
|
|
|
madzia077
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2016-10-25, 09:43
|
|
|
Dzięki mam nadzieje że będzie dobrze . Uczę się dośc szybko więc myślę że ogarnę kody i wszystkie procedury A możesz mi napisac jakie błędy najbardziej Was irytują na co zwrócic szczególną uwagę? |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
1
0
|
Wysłany: 2016-10-25, 16:15
|
|
|
No bez jaj !! Tu masz cały dział poświęcony sprawom nowych osób w biedrze. Poszukaj i poczytaj !! https://nasza-biedronka.pl/viewforum.php?f=8 >:D |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
|