Ostatnie wydarzenia - Odpiek pieczywa
marta1 - 2013-02-22, 18:49
a ja dzisiaj działałam, przy piecu i o dziwo nie spaliłam mojej biedrony :D
Mała82 - 2013-02-22, 20:18
A dokumentację wypełniłaś?
realistka - 2013-02-22, 22:22
Ch..j z dokumentacja grunt,że sklep cały oczywiście żart dokumentacja musi być,żeby wszystko było ok najlepiej pisać na kartonach dzień i godzinę odmrażania wtedy nie będzie żadnej wpadki,u nas schodzi super,dobrze jest sprawdzić sobie sprzedaż godzinową każdego dnia w tygodniu to ułatwia sprawę
marta1 - 2013-02-23, 00:16
nawet nie zapomniałam wypełnić ale z tym sprawdzaniem sprzedaży to dobry pomysł jest
monia77 - 2013-02-24, 09:00
u nas tez już jest i dajemy sobie radę a zapach pieczywa przyciąga klientów staramy się wypiekać do pewnej godziny żeby poszło,a później koniec :rool:
paclan1 - 2013-03-21, 07:27
realistka napisał/a: | dobrze jest sprawdzić sobie sprzedaż godzinową każdego dnia w tygodniu to ułatwia sprawę |
no dobrze a ile czasu poświęciliście na analize sprzedazy godzinowej, czy pierwszy tydzien wystarczyl czy moze nie?
etaba - 2013-03-21, 19:17
U nas piec stoi - ale jeszcze nie działamy- pewnie niedługo to nastąpi. :D
michal77 - 2013-03-21, 23:05
Dziś spróbowałem bagietki czosnkowej i croissant'ów, bardzo dobre
realistka - 2013-03-21, 23:09
Pierwszy tydzień to taki tydzień próby,ludzie muszą poznać asortyment,ale już w drugi kupują to co im smakuje więc moim zdaniem lepiej sugerować się tym drugim tygodniem. U nas z dnia na dzień coraz większa sprzedaż była, teraz już się unormowało. W trzecim tygodniu to już same będziecie wiedzieć ile czego Wam się sprzedaje najlepiej i w jakich godzinach, nam najlepiej schodzą bagietki czosnkowe i ciastka z morelą :D ale to chyba wszędzie tak samo.
Powodzenia.
marta1 - 2013-05-27, 09:19
ostatnio chleb do odpieku dostajemy na palecie nie w kontenerze i mam problem co wpisujecie w arkusz kontrolny ?
DarkSide - 2013-05-27, 11:24
marta1, dane które są na kartce która jest na tej palecie. tam pisze o ktorej
Qubasek - 2013-05-27, 13:07
Początek rozmrażania w tym przypadku, to godzina wyjazdu dostawy z DC. Godzina jest podana na dokumentach, które przywozi kierowca i która powinna być wpisana do książki kontroli.
marta1 - 2013-05-27, 13:52
dzięki chciałam, się upewnić czy dobrze robię
agaF - 2013-05-28, 13:40
u mnie pieca nie ma, ale obawiam się, że nasza elektryka na to nie pozwoli, bo non stop się coś psuje i chyba jakby doszedł jeszcze piec to padło nam by już wszystko :D
marta1 - 2013-06-10, 08:07
jak jest u was ? my znowu nie pakujemy chleba w papierowe torebki....
|
|
|