To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

Praca w Biedronce - Lada mięsna - straty.

Bobeek923 - 2021-04-23, 16:14
Temat postu: Lada mięsna - straty.
Witam.
Mam pytanie odno¶nie działań sklepów z ladami mięsnymi. W jaki sposób minimalizujecie straty?

U nas w sklepie nakłonili¶my kierownika regionu do wydłużenia terminów w ladach, tzn. przechowujemy wędliny tyle godzin ile zaleca producent na etykiecie, a nie 72h według norm Biedronki.

W jakim¶ stopniu zminimalizowało to straty, ale s± one nadal ogromne.

Chciałbym się dowiedzieć w jaki sposób inne sklepy z lad± mięsn± radz± sobie z problemem strat (jakie¶ porady jak zamawiać, by nie utylizować dużo towaru, cokolwiek co pomogłoby w ogarnięciu problemu)?



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group