ukladamy historyjke :) |
Autor |
Wiadomość |
michalek710
Stanowisko: kadry
|
Wysłany: 2014-12-13, 17:50
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina |
_________________ a czas tak szybko ucieka... |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
|
Wysłany: 2014-12-13, 19:02
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2014-12-13, 19:13
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
|
Wysłany: 2014-12-13, 19:16
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
@hamburger
|
Wysłany: 2014-12-13, 20:47
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego.
Teraz________________ |
|
|
|
|
michalek710
|
Wysłany: 2014-12-14, 13:25
|
|
|
[quote="hamburger"]Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama |
|
|
|
|
@Cytrynka
Stanowisko: klient
|
Wysłany: 2014-12-14, 18:08
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się |
_________________ "Jeśli życie daje Ci cytrynę- zrób z niej lemoniade!" |
|
|
|
|
@czarownica25
Stanowisko: z-ca kierownika
|
Wysłany: 2014-12-14, 18:14
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy |
|
|
|
|
@Cytrynka
|
Wysłany: 2014-12-14, 18:26
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy dobrze zrobił, |
_________________ "Jeśli życie daje Ci cytrynę- zrób z niej lemoniade!" |
|
|
|
|
@hamburger
|
Wysłany: 2014-12-15, 10:06
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy dobrze zrobił,że pozwolił |
|
|
|
|
@czarownica25
|
Wysłany: 2014-12-15, 10:10
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy dobrze zrobił,że pozwolił na |
|
|
|
|
michalek710
|
Wysłany: 2014-12-15, 10:32
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy dobrze zrobił,że pozwolił na seks |
|
|
|
|
@czarownica25
|
Wysłany: 2014-12-15, 10:37
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy dobrze zrobił,że pozwolił na seks w |
|
|
|
|
@kostuch
|
Wysłany: 2014-12-15, 21:20
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy dobrze zrobił,że pozwolił na seks w kakao :D |
_________________ \.,./ (*l*) \.,./ |
|
|
|
|
@Miawka
|
Wysłany: 2014-12-15, 21:54
|
|
|
Nad ranem o godzinie 12, może 15 na Antarktydzie znaleziono wielki ogórek, ale... były też inne kobiety . Jakie kobiety powiedział nominowany do Telekamery 2015 w dziedzinie serial paradokumentalny. Bzdury żabiątko-powiedział michałek podgryzając Marysię za uchem .Obudziłem się w środku lasu wilki jakieś głodne z martą1 bawiły się swoimi zębami .Szczęka wpadła na podłogę zamiast do szklanki . Zarośnięty qweerty z Larrikol rozwiązywali jej bieliznę z suszarki z funkcją prasowania . Larrikol zdjęła pończochy z tygrysa i udusiła nimi trzy gołąbki które usiadły na drzewie razem z papieżem i jeżem . Ta para prawie się polubiła gdyż zrozumieli jak ciężko wyrąbać ten przerębel . Długo by opowiadać ile potu i łez to kosztowało . Zbankrutowałem ! ! ! zakrzyknął prezes wodociągów i lachociągów a potem wrócił do kanałów Malezyjskich. Tymczasem w Afryce przy lodowcu koala wspinał się na wielbłąda. Wielbłąd nie wytrzymał przeciążenia i popuścił bąka - niech nigdy więcej nie sra. Obok przykucnął rusek i dawaj trzeba posmarować siodło wazelina lub słoniną z kozła starego. Teraz Obama zastanawia się czy dobrze zrobił,że pozwolił na seks w kakao :D Pomyślał
_________________ |
_________________ Wierzę magii starych drzew i gwiazd, wierzę magii świata żądz jak zwierz... |
|
|
|
|
|