Nasza Biedronka.pl Strona Główna Nasza Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Szkolenie z mięsa i ryb
Autor Wiadomość
engie1804 

Stanowisko:
kasjer

Dołączyła: 16 Paź 2016
Posty: 3
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2017-03-02, 00:31   Szkolenie z mięsa i ryb

Hej, jutro mam mieć szkolenie na mięso i ryby, wie może ktoś na czym będzie ono polegało? I czy jeśli będzie ono w innej biedronce w moim mieście to mam zabrać ze sobą buty robocze i fartuch? :D z góry dzięki
_________________
Engie
 
     
Biurowa 

Stanowisko:
klient

Dołączył: 19 Wrz 2016
Posty: 367
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2017-03-02, 07:46   Re: Szkolenie z mięsa i ryb

engie1804 napisał/a:
Hej, jutro mam mieć szkolenie na mięso i ryby, wie może ktoś na czym będzie ono polegało? I czy jeśli będzie ono w innej biedronce w moim mieście to mam zabrać ze sobą buty robocze i fartuch? :D z góry dzięki


U nas polegało na tym, że wysłali Cię do Biedronki 30km dalej, gdzie twój KR w pokoju socjalnym gadał przez 4 godziny na temat mięsa i ryb (temp. przechowywania, MTD, sposób ekspozycji).
Było nas z 8 osób. W trakcie było kilka teścików sprawdzających wiedzę (nie oceniał).
Ciuchy mieliśmy prywatne. Ogólnie luźna atmosfera wymiany poglądów.
Podobno już na swoim sklepie będziemy musieli wypełnić test wiedzy z tego co się dowiedzieliśmy na szkoleniu, ale ja jeszcze nie miałam a na szkoleniu byłam klika tygodni temu.
 
     
Skiter1991 
Robot

Stanowisko:
klient

Dołączył: 17 Gru 2012
Posty: 603
Skąd: z daleka
0 UP 1 DOWN
Wysłany: 2017-03-02, 14:41   

Test trzeba wypełnić od 7 do 14 dni po szkoleniu.

Poza tym te wszystkie szkolenia, to o kant dupy potłuc, oprócz kilku ciekawostek nie dowiesz się niczego konkretnego czego nie wiedziałaś/eś, trenerzy żyją swoją rzeczywistością a sklepy swoją.
  Ocena JMP: 6/10
     
MalaAsia 

Stanowisko:
kasjer

Dołączyła: 08 Wrz 2016
Posty: 671
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-04-18, 19:10   

My mieliśmy szkolenie z produktów świeżych, czyli mięso i ryby, ale też zielona lodówka, owoce, warzywa, pieczywo - było mniej więcej tak jak napisała Biurowa, z tym, że wszystko trwało 2 dni, była i teoria i praktyka - robiłyśmy layout i ekspozycję o/w, w lodówce, na mięsach i rybach, wypiekałyśmy pieczywo, a na koniec była degustacja - bardzo miła atmosfera ... na swoim sklepie w ciągu 10 dni prosty test do zaliczenia i to wszystko ... w sumie ciekawe, gdyby ktoś go nie zaliczył czy byłyby jakieś konsekwencje?
 
     
@maniek19 

Stanowisko:
z-ca kierownika

Dołączył: 16 Lip 2014
Posty: 235
0 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-04-18, 20:01   

Nie. Konsekwencją niezaliczonego testu jest nakaz jego ponownego pozytywnego tym razem napisania wszystkimi możliwymi sposobami. :)
  Ocena JMP: 2/10
     
MalaAsia 

Stanowisko:
kasjer

Dołączyła: 08 Wrz 2016
Posty: 671
1 UP 0 DOWN
Wysłany: 2018-04-18, 22:09   

maniek19 napisał/a:
Nie. Konsekwencją niezaliczonego testu jest nakaz jego ponownego pozytywnego tym razem napisania wszystkimi możliwymi sposobami. :)


jak wszystko inne - pro forma
 
     
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group

→ strony w budowie: challenge24.online | wzywam.pl |