|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
Dokumenty |
Autor |
Wiadomość |
kamila0910
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2023-05-16, 12:58 Dokumenty
|
|
|
Cześć jestem nowa, a właściwie dopiero będę zaczynać. Mam taki problem dostałam maila do konta na jeronimo i musze uzupełnić OPODATKOWANIE
Niestety nie wiem co zaznaczyć, do wyboru jest w KOSZT UZYSKANIA PRZYCHODÓW
1.stosowanie podwyższonych kosztów uzyskania przychodów, gdyż moje miejsce zamieszkania (stałego lub czasowego) znajduje się poza miejscowością, w której znajduje się zakład pracy i nie otrzymuję dodatku za rozłąkę
2.stosowanie podstawowych kosztów uzyskania przychodów
3.stosowanie podwyższonych kosztów uzyskania przychodów, gdyż moje miejsce zamieszkania (stałego lub czasowego) znajduje się poza miejscowością, w której znajduje się zakład pracy i nie otrzymuję dodatku za rozłąkę |
|
|
|
|
~Edynak1988
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2023-05-16, 16:04 Re: Dokumenty
|
|
|
kamila0910 napisał/a: | Cześć jestem nowa, a właściwie dopiero będę zaczynać. Mam taki problem dostałam maila do konta na jeronimo i musze uzupełnić OPODATKOWANIE
Niestety nie wiem co zaznaczyć, do wyboru jest w KOSZT UZYSKANIA PRZYCHODÓW
1.stosowanie podwyższonych kosztów uzyskania przychodów, gdyż moje miejsce zamieszkania (stałego lub czasowego) znajduje się poza miejscowością, w której znajduje się zakład pracy i nie otrzymuję dodatku za rozłąkę
2.stosowanie podstawowych kosztów uzyskania przychodów
3.stosowanie podwyższonych kosztów uzyskania przychodów, gdyż moje miejsce zamieszkania (stałego lub czasowego) znajduje się poza miejscowością, w której znajduje się zakład pracy i nie otrzymuję dodatku za rozłąkę |
Hej, to zależy czy mieszkasz w tym samym mieście gdzie chodzisz do pracy.
Jeżeli tak, to opcja nr 2.
Jeżeli dojeżdżasz do pracy poza Twoją miejscowością, to opcja nr 1. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|