Logo taśma |
Autor |
Wiadomość |
lekkaniedowaga1
Stanowisko: ochrona
|
Wysłany: 2019-04-24, 12:14 Logo taśma
|
|
|
Witam,
mam pracuje w Biedronce. Z Tatą szykujemy dla niej niespodziankę, robimy garderobę na poddaszu. Jest powoli na ukończeniu.
Wpadlismy na pomysl, by na wjesciu zrobić coś takiego jak szarfę z logo biedronka, i wszystkie meble też ją przepsasać ? I na wejściu też coś podobnego jak na mecie się przerywa przez nią przebiegając. Czy jest coś takiego żeby miało to logo ?
Widziałem ze np. papier do kas ma z tylu nadruk z logo biedronki. Czy takie papier da się gdzies zdobyć , kupic ? |
|
|
|
|
@HejaBanana
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-04-24, 14:22
|
|
|
Jeśli chcecie sprawić jej przyjemność to już na pewno żadnych powiązań z pracą. Ja bym chyba wpadła w szał widząc coś takiego.
P.S. co ma garderoba do biedronki? Nie lepiej kupić piękny bukiet kwiatów dla mamy lub jakiś zestaw akcesoriów do tej garderoby? |
_________________ Kto pyta, nie błądzi. |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-04-24, 23:15
|
|
|
HejaBanana napisał/a: | Jeśli chcecie sprawić jej przyjemność to już na pewno żadnych powiązań z pracą. Ja bym chyba wpadła w szał widząc coś takiego.
P.S. co ma garderoba do biedronki? Nie lepiej kupić piękny bukiet kwiatów dla mamy lub jakiś zestaw akcesoriów do tej garderoby? |
Może Ta Mama lubi swoją pracę i jest z niej zadowolona? |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
Waffen77
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2019-04-25, 06:18
|
|
|
Brawo Mała Asia! |
|
|
|
|
~simone100
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2019-04-26, 21:09
|
|
|
Na pewno uwielbia swoją pracę |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-04-26, 22:14
|
|
|
simone100 napisał/a: | Na pewno uwielbia swoją pracę |
skoro najbliżsi chcą zrobić taką a nie inną niespodziankę, tzn chyba, że ta praca jest dla niej ważna, daje jej radość, satysfakcję i dobrze się w niej czuje takie to bardzo niedorzeczne? dlaczego?
lekkaniedowaga1 napisał/a: |
Widziałem ze np. papier do kas ma z tylu nadruk z logo biedronki. Czy takie papier da się gdzies zdobyć , kupic ? |
jeśli mówisz o paragonie, że na odwrocie jest biedronka to niestety ale nie jest to taka rolka, tylko wszystko drukuje się, podczas kasowania, na bieżąco, na zwykłej białej rolce, jako paragon |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
Larrikol [Usunięty]
|
Wysłany: 2019-04-27, 09:01
|
|
|
Kup zwykłą taśmę, zrób szablon i pomaluj.
Lubi, nie lubi pracy to bez różnicy. Co ma wspólnego niespodzianka z pracą? Warto czasem oddzielać życie prywatne od zawodowego, bo w tej kombinacji to jest naprawdę dziwne. Dziwne macie pomysły... Zwykła taśma, wstęga starczy. Lepiej jej serduszka namalujcie, zamiast biedronki, przynajmniej coś symbolizuje... |
|
|
|
|
@Lilith
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2019-05-06, 12:24
|
|
|
Dokładnie. Ja też lubię swoją pracę ale jest w moim życiu też coś poza nią. A jak już się człowiek napatrzy na Biedronkę przez tyle godzin w tygodniu to choćby nie wiem jak ją lubił to ma dość. Mój mąż chciał kiedyś do niebieskich płytek dobrać zielone to mało go nie pobiłam. |
|
|
|
|
|