Pomoc w aktywacji karty przedpłaconej |
Autor |
Wiadomość |
Natalia21
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2018-11-22, 19:58 Pomoc w aktywacji karty przedpłaconej
|
|
|
Witam, jestem tu nowa i mam pewien problem prosił abym bardzo o pomoc.
1.Dostałam kartę przedpłaconą, zajestrowałam ją na tej stronie co była podana, wszystko jest ok ale podobno miałam też wpisać coś o zarobkach by dostać bon i nwm gdzie.
2. Gdzie jest numer sap, jeśli chcę się zalogować np do strony pracowników biedronki?
Bardzo proszę o pomoc |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 20:12 Re: Pomoc w aktywacji karty przedpłaconej
|
|
|
Natalia21 napisał/a: | Witam, jestem tu nowa i mam pewien problem prosił abym bardzo o pomoc.
1.Dostałam kartę przedpłaconą, zajestrowałam ją na tej stronie co była podana, wszystko jest ok ale podobno miałam też wpisać coś o zarobkach by dostać bon i nwm gdzie.
2. Gdzie jest numer sap, jeśli chcę się zalogować np do strony pracowników biedronki?
Bardzo proszę o pomoc |
temat o paczkach na święta jest
tutaj
a temat o kartach przedpłaconych jest tutaj
Swój nr sap masz na grafiku przy twoim imieniu i na twoim identyfikatorze, jeśli pracujesz jakiś tydzień/2 tyg to masz już nadany, a jak krócej to się na razie tam nie zalogujesz, aż ci nadadzą stały nr sap |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
Natalia21
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 20:29
|
|
|
Tylko że tam nie ma za bardzo odpowiedzi, chodzi mi o to że jak się zalogował am to jest już moja karta wbita, mogę też zobaczyć moje saldo. To znaczy że wszystko dobrze zrobiłam i dostanę wpłatę?
[ Dodano: 2018-11-22, 20:33 ]
Przy statusie karty jest że karta jest aktywna... Tylko nwm czemu Pani kierownik coś mówiła o wpisaniu dochodu, bo inaczej mogę nie dostać bonu |
|
|
|
|
tadam
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 20:46
|
|
|
https://dlanaswjm.pl/rejestracja żeby wpisać dochody trzeba się zarejestrować na stronie dla pracowników. Zeby dostać zasilenie świąteczne trzeba to było zrobić do 12 listopada.
Jak długo pracujesz e biedronce?
Nr sap masz na grafiku i na identyfikatorze |
|
|
|
|
Natalia21
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 20:53
|
|
|
Pracuje od 4dni bo przeszłam do innej.
Ale na rozmowie pani mówiła że dostanę, głównie po to teraz dała mi tą kartę, to jak mam jej nie dostać? Nie rozumiem
Może lepiej się dopytam w Nd dokładnie o co chodzi |
|
|
|
|
tadam
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 20:59
|
|
|
żeby w tym roku dostać pieniądze na swięta trzeba było byc zatrudnionym na dzien 5 listopada.Jak pracujesz 4 dni to teraz nie dostaniesz. Paczki tez nie. |
|
|
|
|
@MalaAsia
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 21:56
|
|
|
Jakby ci to powiedzieć, tak, żebyś zrozumiała... w tematach, które podałam jest odpowiedź na każde ze stawianych przez ciebie pytań, naprawdę. Kryteria komu się zasilenie na święta należy są na 1 str tematu, który ci podałam w linku, ale jak znalezienie jest dla ciebie za trudne, to proszę, poczytaj tutaj, nie ważne ile dni pracujesz w tym sklepie, tylko kiedy ogólnie zostałaś zatrudniona w Biedronce, tzn kiedy podpisałaś umowę o pracę jeśli 5 listopada lub wcześniej to dostaniesz i ważne, czy na str dla pracowników, czyli www.dlanaswjm.pl. do 12 listopada wypełniłaś oświadczenie o dochodach - to jest coś innego niż zarejestrowanie karty na https://openbenefit.pl/, jeśli złożyłaś to oświadczenie w terminie, to dostaniesz kasę i paczkę na święta, a jeśli nie, to niestety ale cię e przyjemności ominą. |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
Natalia21
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 22:03
|
|
|
No dobrze, dziękuję za pomoc. |
|
|
|
|
@MalaAsia
0
0
|
Wysłany: 2018-11-22, 22:11
|
|
|
Natalia21 napisał/a: | No dobrze, dziękuję za pomoc. | Proszę |
|
|
|
|
|