Doładowania do sieci komórkowych |
Czy uważasz, iż możliwość sprzedaży kilku doładowań na jednym paragonie pomoże i usprawni sprzedaż prepaidów do telefonów komórkowych? |
Tak - jest to spore ułatwienia |
|
[ 9 ] |
Nie - powinno być jak dotąd, każde doładowanie na osobnym paragonie |
|
[ 0 ] |
Nie - każde doładowanie powinno być sprzedawane oddzielnie od innych towarów, jak kiedyś (bez możliwości nabicia doładowania do telefonu do paragonu z innymi towarami). |
|
[ 0 ] |
|
Głosowań: 9 |
Wszystkich Głosów: 9 |
|
|
|
Autor |
Wiadomość |
Givszoman [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-08-25, 10:43 Doładowania do sieci komórkowych
|
|
|
Od niedawna można nabić na JEDNYM paragonie kilka doładowań do telefonów komórkowych.
Niedawno sprawdziłem nabijając jednemu klientowi dwa doładowania do sieci Play po 10 zł każde, bo oczywiście nie ma w Biedronkach doładowania do Play za 20 zł.
Sprawdźcie sami: spróbujcie jednocześnie nabić np. Play za 5 zł, Plus za 10 zł, T-Mobile za 30 zł i TuBiedronkę za 5 zł. Przechodzi. |
|
|
|
|
@MalaAsia
Stanowisko: starszy kasjer
0
0
|
Wysłany: 2018-08-25, 23:06
|
|
|
oooo nie wiedziałam, że można kilka na jednym paragonie, dzięki za info |
_________________ Cała sztuka polega na tym, żeby będąc sobą, być kimś wyjątkowym |
|
|
|
|
Givszoman [Usunięty]
|
Wysłany: 2018-08-26, 09:50
|
|
|
MalaAsia napisał/a: | oooo nie wiedziałam, że można kilka na jednym paragonie, dzięki za info |
Ja wczoraj miałem klienta który chciał doładowanie Lyca Mobile za 25 zł. Ponieważ takiego nie ma, musiałem mu zaproponować doładowania za 20 i za 5 zł. Zgodził się, ja nabiłem i oba wbiłem na jeden paragon. |
|
|
|
|
|