Wysłany: 2017-07-25, 18:50 zwrot kosztow za wakacje
Witam czy ktos z.Was staral sie o zwrot kosztow za wyjazd wakacyjny. Z tego co wiem to cos takiego istnieje w naszej firmie. Nie wiem niestety gdzie mozna o taki zwrot sie starac. U kierownika czy na stronie dlanaswjm.pl. dziekuje za odp.
Ale że jak? Pojade sobie do Egiptu i firma mi opłaci ten wyjazd?? Chyba nie.
Może Tobie chodzi o sytuacje gdy ktoś będąc na urlopie został ściągniety do pracy i wtedy zwrot za niewykorzystany wyjazd? Wtedy to ciśnąć kierownictwo.
No tak pytanie nie jest dokładnie sprecyzowane. Jeśli o urlop chodzi który był zaplanowany i zapłacony to chyba rachunek wystarczy i nawet jesli sie urlop juz zaczoł i po 2 ,3 czy 4 dniach ktoś jest ściagany to jak najbardziej jest zwrot kosztów i cały urlop jest od nowa liczony i o to trzeba sobie już zadbac i dopilnowac, a jeli chodzi o zwroty za wakacje to u Nas to nie działa ale w innych firmach słyszałam że daja kase taką na wakacje.
Wysłany: 2017-07-26, 18:45 Re: zwrot kosztow za wakacje
kefirek napisał/a:
Witam czy ktos z.Was staral sie o zwrot kosztow za wyjazd wakacyjny. Z tego co wiem to cos takiego istnieje w naszej firmie. Nie wiem niestety gdzie mozna o taki zwrot sie starac. U kierownika czy na stronie dlanaswjm.pl. dziekuje za odp.
Chodzi o tzw. "gruszkę" czy "wczasy pod gruszą"? W Biedronce to nie funkcjonuje.
Wysłany: 2017-07-26, 20:26 Re: zwrot kosztow za wakacje
Graza89 napisał/a:
kefirek napisał/a:
Chodzi o tzw. "gruszkę" czy "wczasy pod gruszą"? W Biedronce to nie funkcjonuje.
Nie ma wczasów pod gruszą, ale na przełomie sierpnia i września jest doładowanie na kartę podarunkową, kwota zależy od zadeklarowanego na str 'dla nas w jm' dochodu na członka rodziny
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum