| 1/2 etatu? | 

| Autor | Wiadomość | 

| Kkuba 
 Stanowisko:
 klient

| 

|  Wysłany: 2016-03-14, 17:06   1/2 etatu? |   
 |  
               | 
 |  
               | Witam wszystkich, 
 Czy w Biedronce możliwa jest praca na 1/2 etatu? Jest szansa, żeby się w tej sprawie indywidualnie dogadać z kierownikiem danego sklepu, czy to jest jakoś odgórnie ustalone i coś takiego po prostu nie istnieje? Widziałem, że dużo osób pracuje na 3/4 lub po prostu na cały.

Pracuję jeszcze gdzie indziej, dlatego nie mogę (ani właściwie też nie chcę) pracować w Biedronce na pełen etat, zależy mi na stałej pracy ale w mniejszym wymiarze godzin. Na 3/4 etatu pewnie sporo nadgodzin dochodzi i w praktyce robi się z tego cały

Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje.

Pzdr.
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| tadam   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2016-03-14, 17:29 |   
 |  
               | 
 |  
               | Raczej tylko 3/4etatu.nadgodziny u nas  nie ma nikt.nawet przed światami ,jeśli była potrzeba to mieliśmy dodatkowe osoby z agencji pracy |  | 

|   |  | 

|  | 

| @kluq   

Stanowisko:
 centrum dystrybucyjne

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2016-03-14, 17:53 |   
 |  
               | 
 |  
               | Niekoniecznie  Idzie się dogadać na 1/2 etatu ale w okresie świąt może być konieczność pracy w większej ilości godzin i wtedy trudno to przeskoczyć   |  
				| _________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~ona83   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2016-03-14, 18:50 |   
 |  
               | 
 |  
               | Da sie pracowac na 1/2 etatu. U mnie na sklepie tak jest. |  | 

|   |  | 

|  | 

| Kkuba 
 Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2016-03-14, 21:49 |   
 |  
               | 
 |  
               | Dzięki za szybki odzew. 
 Jasne - w okresie świątecznym to do przewidzenia, chodzi mi o takie 1/2 etatu z założenia, z jakimiś tam wyjątkami w razie potrzeby. Pracowałem w podobnym markecie i klimaty przed-świątecznie niestety znam  :D

Czyli z tego co mówicie, to jest szansa. To spoko, bo nie wiedziałem czy w ogóle jest sens wysyłać aplikację do sklepu. Widzę że chyba są jakieś wolne stanowiska w mojej okolicy, bo ciągle kartki z ofertą pracy wiszą przy kasach, na portalach ogłoszeniowych też co chwile powtarzają się ogłoszenia. Może z braku laku będą bardziej elastyczni co do wymiaru godzin itd.  :D
 |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |