Biedronka - Poznań ul. Śmiała / osiedle B. Śmiałego |
Autor |
Wiadomość |
matto
Stanowisko: klient
|
Wysłany: 2014-05-28, 19:38 Biedronka - Poznań ul. Śmiała / osiedle B. Śmiałego
|
|
|
Biedronka na swojej stronie internetowej informuje, że posiada swój sklep przy ul. Śmiałej w Poznaniu. Nie wydaje mi się jednak by cokolwiek tam było. Wie ktoś może, czy rzeczywiście nic tam nie ma?
Druga sprawa jest taka, że podobno istnieje biedronka w Poznaniu na osiedlu Bolesława Śmiałego, jednak tej informacji nie znajdziemy na stronie Biedronki.
Jak to jest, czy rzeczywiście mogę zaufać informacjom na stronie Biedronki dotyczącym lokalizacji sklepów? Dlaczego występują nieścisłości? |
|
|
|
|
~Jazy
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
|
Wysłany: 2014-05-29, 05:42
|
|
|
Chciałbym mieć takie problemy jak ty:-) |
|
|
|
|
matto
|
Wysłany: 2014-05-29, 10:29
|
|
|
Jazy, to akurat jest dla mnie duży problem. Piszę pracę na temat dostępności przestrzennej poznańskich biedronek i dlatego potrzebuję mieć dokładne dane na temat ich lokalizacji. Biedronka nie udostępniła mi tych danych, ponieważ podobno wszystko jest na stronie internetowej. Jak widać nie wszystko. |
|
|
|
|
~kruszyna2276
Stanowisko: kasjer
|
Wysłany: 2014-05-29, 12:25
|
|
|
Czytałem już chyba twoj temat odnosnie pracy którą piszesz, poproś o spotkanie z dyrektorem operacyjnym lub kierownikiem/dyrektorem okręgu. Kontakt przez centrum dystrybucyjne dzialajace w okolicach Poznania |
|
|
|
|
@kostuch
|
Wysłany: 2014-05-29, 19:40
|
|
|
Bo to dopiero śmiały pomysł :D |