Kontakt i warunki pracy - pytanie |
Autor |
Wiadomość |
Pampa
|
Wysłany: 2010-09-07, 18:37 Kontakt i warunki pracy - pytanie
|
|
|
Witka,
Jestem, jak widac, nowy.
1.Chciałbym się dowiedzieć, jak się pracuje w CD na Rudzie i w przybliżeniu, jakie są warunki płacowe. Czytałem gdzies ze kolo 2.000 da sie zarobić w jakimś innym CD biedronki (nie pamiętam jakim ale nie ruda). Czy w CD rudzie jest podobnie ?
2. Szukam tez informacji o warunkach pracy w CD nie związanych z finansami. Ogólnie czy jest zapi... podobny jak w dowcipie :
"Na Budowie ludzie biegają w te i w tamtom z pustymi taczkami. Kierownik budowy przygląda sie i pyta:
- Czemu biegacie z pustymi taczkami ?
- Hopie tu jest toki zapiep.... iż ni mo kiedy taczek załadować"
3. Czy pracując w CD ruda da sie zdobyć trochę doświadczenia na wózku widłowym (mam upraw. bez dośw) ? Gdzieś zasłyszałem iż w niektórych CD innych HiperMarketów , wózki widł to ogląda tylko garstka "wtajemniczonych" . Jestem ciekaw jak jest w CD biedrony
4. Mozecie powiedzieć jak się zrekrutować do CD Rudy ?. Nigdzie nie widziałem żadnych ogłoszeń o przyjęciach do CD w Rudzie. Na stronie JMD nie ma żadnych ofert pracy w Logistyce.
Jak wy tam znaleźliście się (znajomości/ogłoszenie/ sami zgłosiliście się itd)
Dzieki za odwpowiedzi
Pozdro |
|
|
|
|
~beny48
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
|
Wysłany: 2010-09-07, 20:54
|
|
|
O kurde jaka lista kasa róznie kazde centrum chyba inaczej inne premie inne wyplaty zalezy jak centrum zapier...... duze centrum duza premia male centrum mala premia tak bym to porownal nie wiem czy sie myle ale tak mi sie wydaje
a z w ozkami prawda tak jak napisales
rekrutacja ze strony JMD
najalpiej jak by ktos napisal z rudy ale na tym forum lipa malo ludzi chce pisac o pracy co i jak
ja z inego centrum wlasciwie to dopiero ruszamy wiec za duzo ci nie pomoge pozdrawiam |
_________________ Centrum Dystrybucyjne |
|
|
|
|
|