|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
premia roczna 2015 |
Autor |
Wiadomość |
~Qwerciaa
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2015-04-28, 15:13
|
|
|
Ja wlasnie dostalam premie |
|
|
|
 |
kasiula4404
0
0
|
Wysłany: 2015-04-28, 18:14
|
|
|
Potwierdzam jest KASA:D:D:D |
|
|
|
 |
~ontakisam

1
0
|
Wysłany: 2015-04-28, 18:40
|
|
|
Teraz zacznie się wyczekiwanie pt 'Dadzą/ zrobią coś na 20-lecie?' :D
Aż głowa spuchnie hehe |
_________________ ontakisam |
|
|
|
 |
michalek710
Stanowisko: kadry
0
0
|
Wysłany: 2015-04-28, 19:05
|
|
|
ontakisam napisał/a: | Teraz zacznie się wyczekiwanie pt 'Dadzą/ zrobią coś na 20-lecie?' :D
Aż głowa spuchnie hehe | Hej ! Jak myślicie dadzą coś na 20 lecie albo może zrobią :D To stary taki naród jesteśmy który jest niedoceniony i potrzebuje takich dodatków do życia by choc na chwile nie myslec o problomach |
_________________ a czas tak szybko ucieka... |
|
|
|
 |
Młoda22
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2015-04-28, 19:19
|
|
|
Strasznie niesprawiedliwy jest fakt, iż osoby z oceną poniżej nie otrzymały pieniędzy. Jestem osobą bardzo młodą i szybko pnącą się w górę. Po niedługim czasie od awansu, stałam się prawą ręką kierownika sklepu. Zastępowałam ją, pod każdą jej nieobecność typu urlop, chorobowe. Uważano, że mam potencjał na kolejny awans i wszystko byłoby super, świetnie, gdyby nie fakt, iż w październiku okazało się, że jestem w ciąży. Kiedy poinformowałam KS, iż od listopada ide na ZL(nie jestem osobą stawiającą pracę ponad dobro dziecka, znając pracę w Biedr) poprosiła mnie, żebym została do końca roku. Ja oczywiście odmówiłam, ponieważ ZL należy się ciężarnej jak psu zupa, wściekła się. Wiedząc, iż spodziewam się dzidziusia, wystawiła mi ocenę poniżej. Charowałam jak wszyscy przez prawie calutki rok, i ot to, co dostaję w zamian. Osoby które równiez nie dostały premii- nie łamcie się Nic nie straciliśmy, a jedynie nie zyskaliśmy. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
@len-bar
0
0
|
Wysłany: 2015-04-28, 22:54
|
|
|
Młoda22 napisał/a: | Strasznie niesprawiedliwy jest fakt, iż osoby z oceną poniżej nie otrzymały pieniędzy. Jestem osobą bardzo młodą i szybko pnącą się w górę. Po niedługim czasie od awansu, stałam się prawą ręką kierownika sklepu. Zastępowałam ją, pod każdą jej nieobecność typu urlop, chorobowe. Uważano, że mam potencjał na kolejny awans i wszystko byłoby super, świetnie, gdyby nie fakt, iż w październiku okazało się, że jestem w ciąży. Kiedy poinformowałam KS, iż od listopada ide na ZL(nie jestem osobą stawiającą pracę ponad dobro dziecka, znając pracę w Biedr) poprosiła mnie, żebym została do końca roku. Ja oczywiście odmówiłam, ponieważ ZL należy się ciężarnej jak psu zupa, wściekła się. Wiedząc, iż spodziewam się dzidziusia, wystawiła mi ocenę poniżej. Charowałam jak wszyscy przez prawie calutki rok, i ot to, co dostaję w zamian. Osoby które równiez nie dostały premii- nie łamcie się Nic nie straciliśmy, a jedynie nie zyskaliśmy. Pozdrawiam |
Dlaczego się nie odwołałaś? |
|
|
|
 |
DarkSide

Stanowisko: były pracownik
2
0
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|