Daj się zaskoczyć jakości w Biedronce ... |
Autor |
Wiadomość |
krisduke
0
0
|
Wysłany: 2012-01-18, 22:47
|
|
|
gangi kubusia napisał/a: | mnie tam sie podoba - a najbardziej ci śpiewający pracownicy biedronki a najbardziej ta dziewczyna (pracownica ) co tak klepie sie w piers >:D - ze to jej ta biedronka - fajne
https://www.youtube.com/w...feature=related
|
53 sekunda ani jednej cenówki na warzywniaku. Jak by to Dystrykt zobaczył ... |
|
|
|
|
wiewiora [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-19, 11:09
|
|
|
gangi kubusia napisał/a: | mnie tam sie podoba - a najbardziej ci śpiewający pracownicy biedronki a najbardziej ta dziewczyna (pracownica ) co tak klepie sie w piers >:D - ze to jej ta biedronka - fajne
[ Dodano: 2012-01-18, 18:50 ]
A tu macie mix tych reklam gdzie gadają biedronkowe produkty.Tych reklam dłłługo nic nie przebije :D
A najbardziej śmiać chciało mi sie z tej reklamy"- Ze produkty w biedronce są z Polski-
ser podlaski z Podlasia,paprykarz ze Szczecina,poledwica z Sopotu
A śledzie skad - z łodzi |
Mi tez podoba się to najbardziej z tej reklamy.Ogólnie wpadająca w ucho i w oko |
|
|
|
|
edi-72 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-19, 16:30
|
|
|
krisduke napisał/a: | 53 sekunda ani jednej cenówki na warzywniaku. Jak by to Dystrykt zobaczył ... |
moze wlasnie cenowki zmieniali |
|
|
|
|
magda_m1101
0
0
|
Wysłany: 2012-01-21, 23:57
|
|
|
Witam a moze z was ktos wie gdzie obejrzec spotkanie w Warszawie,bo przeciez kamera byla prawda? |
|
|
|
|
jan kowalski [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-22, 15:48
|
|
|
Cytat: | Witam a moze z was ktos wie gdzie obejrzec spotkanie w Warszawie,bo przeciez kamera byla prawda?
|
Zapewne jest w archiwach JMD, niedostępne dla przeciętnego zjadacza chleba |
|
|
|
|
Anonim72 [Usunięty]
|
Wysłany: 2012-01-22, 16:05
|
|
|
jan kowalski napisał/a: |
Witam a moze z was ktos wie gdzie obejrzec spotkanie w Warszawie,bo przeciez kamera byla prawda?
Zapewne jest w archiwach JMD, niedostępne dla przeciętnego zjadacza chleba |
No przecież nie pokażą nam jak KO czy KR schlał się jak świnia i chodził na czworakach albo trzymał za tyłek KS :D |
|
|
|
|
biedronkaaa
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2012-01-22, 16:31
|
|
|
pewnie za niedługo będzie telewizja Biedronka24 TV , to może puszczą ci ten show :D |
|
|
|
|
@kluq
Stanowisko: centrum dystrybucyjne
0
0
|
Wysłany: 2012-01-22, 20:18
|
|
|
Big Biedro Show |
_________________ Niejeden, komu się wydaje, że umie mówić, po prostu nie umie milczeć. Epicharm |
|
|
|
|
Dosia_Samosia
0
0
|
Wysłany: 2012-01-24, 16:26
|
|
|
hej ja pierwszą nową odsłonę bibi widziałam z gadajaca babką, se pomyślałam co za żenada, ale obejrzałam cały nowy spot i łezka mi sie zakręciła super to razem wyglada ;( |
_________________ Dosia_Samosia |
|
|
|
|
DarkSide
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2012-01-24, 17:12
|
|
|
Widziałem u mnie 1 biedronke po zmianie na nowy styl, zajefajnie to wygląda |
_________________ Życie bez biedronki jest możliwe a do tego wspaniałe!!! |
|
|
|
|
~krakus1
0
0
|
Wysłany: 2012-01-24, 17:16
|
|
|
Które Biedronki w Krakowie są w nowym stylu? |
|
|
|
|
@jagodak
0
0
|
Wysłany: 2012-01-28, 13:08
|
|
|
krakus1 napisał/a: | Które Biedronki w Krakowie są w nowym stylu? |
Zapraszamy 1 lutego do biedronek na Beskidzkiej, Powstańców i Powstańców Wielkopolskich, te biedronki od dziś będą remontowane. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów" Stanisław Lem |
|
|
|
|
~królik49
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2012-01-28, 20:23
|
|
|
Ja byłem na otwarciu Biedronki w stylu Fresh Focus i powiem wam że na kolana mnie to nie zwaliło. Wody mineralki zmieszane razem z papierem toaletowym i chipsami na jednej alejce. Po staremu to b.przejrzyście wyglądało. Trzeba będzie trochę czasu by to wsio ogarnąć i żeby mi sie w głowie nie mieszało ;p |
|
|
|
|
@B_Krakow
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2012-01-29, 01:03
|
|
|
Zostanie zatem jeszcze 17 sklepów do nowej wizualizacji w Krakowie. W przyszłym tygodniu ponoć Biedronka przy ul. Okulickiego. |
|
|
|
|
@jagodak
0
0
|
Wysłany: 2012-01-29, 15:51
|
|
|
królik49 napisał/a: | Ja byłem na otwarciu Biedronki w stylu Fresh Focus i powiem wam że na kolana mnie to nie zwaliło. Wody mineralki zmieszane razem z papierem toaletowym i chipsami na jednej alejce. Po staremu to b.przejrzyście wyglądało. Trzeba będzie trochę czasu by to wsio ogarnąć i żeby mi sie w głowie nie mieszało ;p |
I chemia obok spożywki, no ale musi to mieć jakiś sens, nie zostało to wymyślone ot tak
[ Dodano: 2012-01-29, 16:05 ]
A co do samej reklamy, hmm jest idealnie dopasowana do targetu, czyli tych klientów którzy nigdy u nas zakupów nie robili, bo sądzili że w biedronce można kupić tylko produkty złej jakości. Kampania ta właśnie rozpoczęła proces repozycjonowania marki z marketu dla "biednych" na sklep dla szeroko pojętej klasy średniej.
Jak do tej pory kampanie biedronki dawały zawsze bardzo dobry efekt, co owocuje gigantycznym rozwojem firmy.
Ta kampania mimo iż budzi mieszane uczucia, ma wywołać konkretny efekt.
Mnie osobiści brakuje tylko tego , że zrezygnowano z dawki humoru, który królował w poprzedniej kampani. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów" Stanisław Lem |
|
|
|
|
|