buty robocze |
Autor |
Wiadomość |
~dzidzia
Stanowisko: kasjer
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 06:26
|
|
|
od lutego prosze o wymiane butow bo w tych o chodze nie da sie juz chodzi i co? jest wrzesien co miesiac ise przypominam o butach i nadal nic |
|
|
|
|
@czarownica25
Stanowisko: z-ca kierownika
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 09:35
|
|
|
dzidzia, Spróbuj może tak : jak Kr będzie w biurze z Ks lub Zks grzecznie zapukaj i powiedz do swojego kierownika : szefowa jak bedzie pani Kr zamawiała biurówke to poprosze buty nr 36 Może Ks dopisze do listy biurówki bądź Kr zapyta co się dzieje z butami i wtedy powiesz Jak kierownictwo sklepu ma amnezję to w ładny sposób im przypomnisz. |
|
|
|
|
Marianna2014
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 10:50
|
|
|
czyli nie mogę sobie kupić i w nich chodzić bo o zwrot kasy bym się nie upominała chodzi mi tylko o wygodę chodzenia bo w tych naszych co teraz dają to się nie da rady bo 37 zamałe a 38 spada mi z nogi i cała pięta obdarta,a oglądałam buty firmy Urgent i rozmiar jest taki sam jaki nosze na codzień.No trudno ale dziękuje za informację |
|
|
|
|
~dzidzia
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 14:39
|
|
|
hehe to pozniej bedzie ze sie przeszkadza w biurze tak zle i tak nie dobrze |
|
|
|
|
@jagodak
Stanowisko: kierownik sklepu
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 16:05
|
|
|
Marianna2014, możesz spokojnie zakupić buty firmy Urget, ponieważ są to buty z atestem, ważne żeby miały wzmocnienia na noskach. Zreszta ta firma sprzedaje też nasz sklepowy model. |
_________________ "Dopóki nie skorzystałem z internetu nie wiedziałem, że jest na świecie tylu idiotów" Stanisław Lem |
|
|
|
|
#vip
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 17:08
|
|
|
boczek_83 napisał/a: | Te sandały BHP teoretycznie trzeba nosić tylko jak jeździsz wózkiem elektrycznym. Jak tego nie robisz to można nawet w japonkach chodzić w koncu mamy dodatek za używanie własnego obuwia |
Chyba coś ci się pomyliło. Buty ochronne musisz mieć nawet gdy siedzisz na "1-ce", bo jak zejdziesz z kasy np.na przerwę i w czasie drogi na socjal któryś z pracowników niechcący najedzie ci paleciakiem na nogę, to czyja będzie wina za powstałe obrażenia?
W japonkach w "B" można było chodzić jak nie było jeszcze wózków elektrycznych - i to przez krótki okres, bo potem trzeba było mieć obuwie "kryte". |
|
|
|
|
#Jahanna
Czekam...
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 18:49
|
|
|
Pytalam bhp-owca i nie mozemy miec innych jak dane z firmy.. pokazywalam atesty... i bedzie mozna nosic (ja nosze) ale to jest moje ryzyko.. zapytaj jak sie u Ciebie zjawi
Tyle tylko ze ja jestem zks, odpowiadam za siebie.. podwladnemu bym nie pozwolila bo nie bede po dupie za kogos zbierac
Bhpowiec wyraznie mi powiedzial ze jak cos sie stanie to pierwsze co to zarzuca mi brak butow od pracodawcy.. Byc moze zalezy od regionu, bhpowca, dlatego najlepiej zapytaj
[ Dodano: 2014-09-08, 19:49 ]
a buty ochronne trzeba miec od dnia zatrudnienia i nosic bez wyjatku... |
_________________ ''Idziemy przez ten świat samotnie, ale jeśli mamy szczęście, to przez jedną chwilę należymy do kogoś
i ta jedna chwila pozwala nam przetrwać całe wypełnione samotnością życie.'' |
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 19:38
|
|
|
Te buty już dawno wchodzą w skład ubrania roboczego i nie są tylko do obsługi wózka jak było kiedyś. |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
#Jahanna
Czekam...
0
0
|
Wysłany: 2014-09-08, 19:49
|
|
|
Jak widzisz nie do wszystkich jeszcze dociera |
_________________ ''Idziemy przez ten świat samotnie, ale jeśli mamy szczęście, to przez jedną chwilę należymy do kogoś
|
|
|
|
#vip
Stanowisko: były pracownik
0
0
|
Wysłany: 2014-09-09, 16:28
|
|
|
A na moim "byłym" sklepie pani z BHP pozwoliła na kupowanie butów we własnym zakresie. |
|
|
|
|
@czarownica25
0
0
|
Wysłany: 2014-09-09, 17:07
|
|
|
Taa to BHP-owcy mogą tak różne zdanie? Nie mają na to procedur... Jak dorwe mojego to będę wiedziala jak to jest Chociaż moim zdaniem buty muszą być biedronkowe. |
|
|
|
|
#yonica
0
0
|
Wysłany: 2014-09-09, 20:32
|
|
|
Hej, też chciałam sobie kupić Urgenty ale moje kierownictwo nie potrafiło mi odpowiedzieć czy mogę. Jutro jadę na szkolenie bhp to będę miała okazję się zapytać:) |
|
|
|
|
@Hell
0
0
|
Wysłany: 2014-09-09, 20:33
|
|
|
Nie zapomnij. |
_________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie.... |
|
|
|
|
#Jahanna
Czekam...
0
0
|
Wysłany: 2014-09-09, 23:03
|
|
|
My tez mamy procedury a jak widzisz zdan wiele ;p generalnie wydaje mi sie ze gdyby zdarzylo sie cos na skale "zadymy" to nawet gdyby nasz bhpowiec zarzucil brak butow to juz gdybys poszla z tym wyzej to mialabys przyznana racje |
|
|
|
|
#yonica
0
0
|
Wysłany: 2014-09-10, 19:23
|
|
|
Szkolenie zaliczone i o buty też zapytałam:) teoretycznie możemy nosić każde obuwie z atestem i przeznaczone do obsługi wózka, ALE dowiedziałam się też, że jak ja sobie kupię buty to inni też będą chcieli a przecież naszej firmie zależy na wizerunku pracownika i mamy wyglądać jednolicie 8) Dowiedziałam się także, że nasza firma będzie wymieniać nasze obuwie na nowy model. Mają być lżejsze, wygodniejsze, bardziej przewiewne i zapinane na zapinkę a nie rzep. Zobaczymy |
|
|
|
|
|