|
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki
|
Chemia gospodarcza |
Autor |
Wiadomość |
~aghni
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2012-12-02, 20:59
|
|
|
Larrikol napisał/a: | miki2524 napisał/a: | Tampony lepsze od najlepszych czyli ob |
oj, do ob, a szczegolnie "comfort" brakuje im nieslychanie wiele ale nie sa najgorsze, tym bardziej jesli wezmie sie pod uwage cene. |
ja ob nigdy nie lubiłam, zawsze czułam przy nich dyskomfort
tampony z biedry są najlepsze
papier toaletowy quinn jest fajny, ręcznik papierowy milly mega , kraft zielony , ściereczki mr. magic do kurzu , agent
to moje takie stałe produkty
fajne są też worki na śmiecie, szkoda tylko że niebieskie i tak prześwitujące ale nie drą się szybko |
|
|
|
|
Bethi
Stanowisko: klient
0
0
|
Wysłany: 2013-02-02, 00:52
|
|
|
Moje stałe produkty w koszyku z działu chemii to Agent do WC-morski, wkładki Secret, chusteczki Delikatne w paczkach 10x10, Fist pomarańczowy, Queen różowy, ręczniki papierowe, worki na śmieci 120l, płyn do naczyń Tymek czarna porzeczka&żurawina, mleczko do czyszczenia, płyn do płukania prania różowy kwiatowy, płyn do kąpieli migdałowy. |
_________________ Est modus in rebus, sunt certi denique fines. |
|
|
|
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
phpBB by
przemo
|