| Piec do wypieku | 
    
   
      | Autor | Wiadomość | 
            
      | DarkSide   
  
 Stanowisko:
 były pracownik
 
 Dołączył: 22 Sty 2011
 Posty: 3462
 Skąd: Polska
 
 |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | magicznaPL 
 Dołączył: 29 Cze 2012
 Posty: 6
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-05-30, 16:04 |   
 |  
               | 
 |  
               | po co używać pin który jest ustawiony a do niczego nie potrzebny |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | DarkSide   
  
 Stanowisko:
 były pracownik
 
 Dołączył: 22 Sty 2011
 Posty: 3462
 Skąd: Polska
 
  
	   
	   0
	    0   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | +marta1   
 Stanowisko:
 klient
 
 Pomogła: 1 raz
 Dołączyła: 13 Gru 2011
 Posty: 4503
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-05-30, 22:41 |   
 |  
               | 
 |  
               | a co chcesz zrobić ?   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | kraufik [Usunięty]
 
 
 | 
            
               |  Wysłany: 2013-06-23, 23:17   piec |   
 |  
               | 
 |  
               | jesli jestesmy w temacie pieca mam zapytanko: czy jest jakas roznica w wykladaniu na blache pieczywa? ktory do gory,co na srodek i na dol ?- u nas kazdy piecze jak che a jaka jest regóła? |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | +marta1   
 Stanowisko:
 klient
 
 Pomogła: 1 raz
 Dołączyła: 13 Gru 2011
 Posty: 4503
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-06-24, 07:45 |   
 |  
               | 
 |  
               | nie ma zasad tak wykładasz żeby było ładnie wypieczone a trening i obserwacja swoich wypieków czyni cię mistrzem   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | DarkSide   
  
 Stanowisko:
 były pracownik
 
 Dołączył: 22 Sty 2011
 Posty: 3462
 Skąd: Polska
 
  
	   
	   0
	    0   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | madeleine   
 Stanowisko:
 kasjer
 
 Dołączyła: 07 Sty 2012
 Posty: 22
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-06-24, 18:53 |   
 |  
               | 
 |  
               | PIN do zmiany ustawień dźwięku sygnalizacyjnego zakończone pieczenie by się przydał:) Ktoś kiedyś wpadł na pomysł, żeby ustawić "Jesteś szalona". Klienci byliby co najmniej zaskoczeni   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | DarkSide   
  
 Stanowisko:
 były pracownik
 
 Dołączył: 22 Sty 2011
 Posty: 3462
 Skąd: Polska
 
  
	   
	   0
	    0   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | @fruzia1   
 Stanowisko:
 kasjer
 
 Dołączyła: 10 Gru 2012
 Posty: 115
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-06-24, 20:53 |   
 |  
               | 
 |  
               | Jak by można było dowonie pozmieniać dźwięk zakończenia pieczenia to jestem pewna że w 90%sklepów królowało by ,, ona tańczy dla mnie ,, brrrrrrrrrrrr to ja juz wole ten dźwięk jaki jest   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | +marta1   
 Stanowisko:
 klient
 
 Pomogła: 1 raz
 Dołączyła: 13 Gru 2011
 Posty: 4503
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-06-24, 21:01 |   
 |  
               | 
 |  
               | ja też wolę odbierać dziadka z peronu  :D   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | #home_designer   
 Stanowisko:
 kierownik sklepu
 
 Dołączył: 09 Mar 2012
 Posty: 67
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-06-24, 22:22 |   
 |  
               | 
 |  
               | haha a ja bym wolał ona tańczy dla mnie   jak ktoś rozkmini jak to uczynić to proszę wiadomość na priva :D
 |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | +marta1   
 Stanowisko:
 klient
 
 Pomogła: 1 raz
 Dołączyła: 13 Gru 2011
 Posty: 4503
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-09-08, 15:49 |   
 |  
               | 
 |  
               | czy u was też zmieniły się zasady wypełniania druku wypieku i rozmrażania pieczywa? |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | DarkSide   
  
 Stanowisko:
 były pracownik
 
 Dołączył: 22 Sty 2011
 Posty: 3462
 Skąd: Polska
 
  
	   
	   0
	    0   |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      | +marta1   
 Stanowisko:
 klient
 
 Pomogła: 1 raz
 Dołączyła: 13 Gru 2011
 Posty: 4503
 
  
	   
	   0
	    0   | 
            
               |  Wysłany: 2013-09-09, 07:52 |   
 |  
               | 
 |  
               | no teraz to jest więcej pisania niż pieczenia... |  | 
	
		|   |  | 
	  
      
		|  | 
   
         
      |  |