Wysłany: 2015-01-21, 22:32 Zostaliśmy oszukani przez kadry o przelewach z zapomogi?
Jak dzwoniliśmy w tamtym tygodniu to powiedzieli że przelewy wyszły a jak koleżanka dzwoniła wczoraj to babka jej powiedziała że do 21 powiny być na kontach Siedzom tam grubom kase biora i ludzi ze swojej firmy oszukuią tylko jm kawe dać i karton fajek toby zapier.alały?niech zamienia sie z nami to zobacza jak charuiemy jak woły na sklepie że asz sie pot wiecznie po dupie leieeeeee?
pewnie kr smiki87 zabrakło na paliwo do prywatnego samolotu i potrzebna pomoc
qweerty [Usunięty]
Wysłany: 2015-01-22, 11:29 Re: Zostaliśmy oszukani przez kadry o przelewach z zapomogi?
smiki87 napisał/a:
Jak dzwoniliśmy w tamtym tygodniu to powiedzieli że przelewy wyszły a jak koleżanka dzwoniła wczoraj to babka jej powiedziała że do 21 powiny być na kontach Siedzom tam grubom kase biora i ludzi ze swojej firmy oszukuią tylko jm kawe dać i karton fajek toby zapier.alały?niech zamienia sie z nami to zobacza jak charuiemy jak woły na sklepie że asz sie pot wiecznie po dupie leieeeeee?
Myślę że po to mają odpowiednie kwalifikacje/doświadczenie by w tym biurze siedzieć Wkurza mnie taka roszczeniowa postawa. Spełniłeś kryteria ,dostałeś zapomogę to to dostaniesz przelew. Nie wiem czy biorą grubą kasę ale ja mam taką zasadę nie zaglądam nikomu w portfel.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum