Przeciwko JMP - BRAKI W PERSONELU
Hell - 2016-02-26, 15:44
Dobrze powiedziane Od kwietnia natomiast na pewno więcej wyzwań dla specjalisty w jego rewirze: współuczestniczenie w zamówieniach, inwentaryzacje, kontrola cen.
A.G.A. - 2016-02-26, 15:45
Dlaczego od kwietnia? ;]
Wykręcić, wycisnąć i zmienić na innego "swieżego" szeregowca. Taka polityka, niestety. :nie:
marta1 - 2016-02-26, 15:54
Hell, dobrze Cię czytać
u nas już po woli to testują i nie widzę tego przy takiej ilości etatów ale co tam aby do lata :D
Gazela34 - 2016-02-26, 15:57
Haha ciekawe kiedy ? U nas specjalista oprócz swoich alejkowych wytycznych rozkłada mixy,robi zwroty ,jest odpowiedzialny za ułożenie nf nie wspomnę że mrożonki to też jego działka no i oczywiście kasa jako ostatnia osoba
Bleee
Hell - 2016-02-26, 16:45
Gazela34, tym większa będzie satysfakcja jak to wszystko pogodzimy.
tadam - 2016-02-26, 23:29
Zamówień nie robimy ,chociaż na pieczywo prawie zawsze pytają nas o zdanie Wszystko inne już robimy Co jeszcze ?
Anonymous - 2016-02-27, 09:51
Hell, Twój optymizm i pogodzenie z życiem i światem są niesamowite
misiowanka22 - 2016-02-28, 12:08
Przecież projekt "specjalista" upadł, obowiązuje do 2017r. dopóki nie przeszkplą nas w trzech dziedzinach. Pierwszy etap już prawie wszyscy mamy za sobą ( odpiek) zakończony egzaminem. Jeszcze dwa szkolenia (warzywa, mięso) i po komisarzu.
[ Dodano: 2016-02-28, 12:09 ]
Przepraszam za literówkę- przeszkolą
tadam - 2016-02-28, 13:07
szkolenie na warzywa i odpiek już dawno u nas było Tylko na mięso jeszcze nie mamy szkolenia
Hell - 2016-02-28, 15:52
misiowanka22 a po szkoleniach to samo się będzie robić?
marta1 - 2016-02-28, 17:41
misiowanka22, a dlaczego myślisz że już upadł ? Znam sklepy na których jeszcze działa może nie w takiej formie jak w założeniach początkowych ale to tylko dlatego że są braki etatów .
żuczek1 - 2016-02-28, 18:25
A u mnie są specjaliści a oprócz tego wszyscy zostaliśmy przeszkoleni żebyśmy mogli się wymieniać w razie potrzeby...warzywniak dzień w dzień potrafi zmęczyć więc czasem specjalista idzie na jedynkę a ktoś inny zajmuje się odpiekiem i wszyscy zadowoleni :D
marta1 - 2016-02-28, 19:24
u nas też jeszcze jest i też jesteśmy wszyscy przeszkoleni , zostało tylko szkolenie z mięcha , głównym założeniem tego programu było przeszkolenie wszystkich żeby mogli być "specjalistami" ,ale są też sklepy na których jest to niewykonalne z powodu niewystarczającej ilości etatów lub dużej rotacji załogi
ZibiRozalski - 2016-02-28, 19:26
Czy ktos slyszal o zwolnieniach w biedronkach?? U nas w miescie jest glosno... Kr jezdza i mowia ze etatow za duzo na dc przewidziane zwolnienia zarowno kierowcy jak pracownicy dc.... Chyba zaczyna sie znowu era wyzysku pracownikow na maxa.
Alotquestions - 2016-02-28, 19:37
w mojej okolicy pracujemy na kilku sklepach.. brak kadry... jeszcze dwa zwolnienie i kr będą musieli ubrać nasze mundurki..
|
|
|