Praca w Biedronce - Porównanie BIEDRA -LIDL
maniek19 - 2015-06-06, 21:37
Nikt nie mówi o idealnym, wystarczy dobre zamówienie. Bo czasem szlak mnie trafia jak przebierajac resztki widze przez tydzień 4-5 kartonów Pilsnera które nie wejdą bo po prostu nikt ich nie kupi. Rozumiem trudnosc robienia zamówienia ale chodzi mi własnie o takie kwatki które człowieka denerwują.
jakihno - 2015-06-06, 21:42
a niech lezy nawet miesiac na tej palecie...pewnie byla promocja, to zamowili wiecej, ale nie zeszlo. pozatym mamy majowke, dlugi weekend, okres grilowy...taki asortyment musi byc w zapasie bo nie wiesz kiedy ktos przyjdzie i caly karton na raz wezmie na impreze... a jak bedzie na styk to sie puste polki robia, a jak kazdy sklep domawia na bierzaco to i na dc moze wkoncu braknac, wiec sie takie bierze za wczasu co innego jak ktos sie walnie i zamiast 3 kartonow orzeszkow zamowi 30 i pol roku sie ze stanu schodzi
brodacz1989 - 2015-06-07, 09:25
maniek19 napisał/a: | Rozumiem trudnosc robienia zamówienia ale chodzi mi własnie o takie kwatki które człowieka denerwują. |
ze świecą szukać takiego co sie nigdy nie przestrzelił
michalek710 - 2015-06-07, 14:10
brodacz1989 napisał/a: | maniek19 napisał/a: | Rozumiem trudnosc robienia zamówienia ale chodzi mi własnie o takie kwatki które człowieka denerwują. |
ze świecą szukać takiego co sie nigdy nie przestrzelił |
Dokładnie Człowiek w biegu potrafi zamówic zamiast 1 to 10 dhp pluma jabłko mięta;) i jescze sie dziwi kur.wa ale uciekają palety :D:D
Włodarz - 2015-06-08, 03:15
michalek710 napisał/a: | Człowiek w biegu potrafi zamówic zamiast 1 to 10 dhp pluma jabłko mięta;) i jescze sie dziwi kur.wa ale uciekają palety :D :D |
hmmmm sorry ale to widać w kolektorze że nagle uciekło ci 5 palet a ty zamówiłeś jedną rzecz także to nie jest wytłumaczenie że w biegu tylko ktoś ma to gdzieś jak robi zamówienie. Zawsze wszystko można cofnąć a i w kolektorze wyskoczy ci info że zamawiasz ponad limit dni także to już trzeba być na prawdę zdolnym aby zamówić tyle dhp...
Anonymous - 2015-06-08, 06:37
Praca pod presją czasu powoduje ,że pracownicy popełniają banalne błędy........ Podobnie w przypadku pracy w stresie, wywołanym przez przełożonych.........wtedy nawet orzeł zaczyna być wróbelkiem......... A przestrzelić zamówienie można łatwo...........
Miawka - 2015-06-08, 17:20
Bardzo łatwo, ja kiedyś zamiast 60 sztuk mięsa mielonego zamówiłam 60 kartonów. Czyli 720 sztuk. Na szczęście to były początki i zostało wybaczone
Kilka telefonów i sklepy z rejonu zostały obdarowane
Anonymous - 2015-06-08, 17:31
Hmm... a jak został zachowany ciąg chłodniczy podczas obdarowywania?
Miawka - 2015-06-08, 17:35
a w kontenerach się udało
Anonymous - 2015-06-08, 17:43
Tak bez otwierania się udało?
Miawka - 2015-06-08, 17:47
Larri nie łap za słówka wiadomo że trzeba było otworzyć aby każdy sklep wyjął swój przerzut. A co do ciągu chłodniczego to sama wiesz najlepiej jak z tym jest. Pracowałaś przecież
Anonymous - 2015-06-08, 18:08
Pracowałam i stąd wiem, że nie wolno Nie łapię za słówka - dociekam
Miawka - 2015-06-08, 18:10
wiadomo że nie wolno ale moim zdaniem lepiej tak niż wyrzucić, czyli zmarnować
Anonymous - 2015-06-08, 18:55
pewnie, nie można marnować żywności no ale koniec offtopa ;-)
Miawka - 2015-06-08, 18:58
tak jest
|
|
|