To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

Oceny produktów - Mięso biedronkowe

makota - 2012-10-20, 22:03

i klopsy :)
jagodak - 2012-10-20, 22:04

Moim zdaniem żadne mięso z kurczaka nie nadaję się do przygotowania dobrego posiłku. Kurczak zawsze zamarynowany wonią folii, piersi z kurczaka bez smaku i o dziwnej strukturze tak jakby kurki chorowały, sama nie wiem, za to poledwiczke, gulasz i kulke kupuję cały czas i zawsze jakość pierwsza klasa.
Anonymous - 2012-10-21, 10:20

Kurki z wolnego wybiegu są najlepsze, jaja od nich też i to wie każdy - nawet dziecko ze żłobka. Nie tam jakaś padlina w sklepach. Fuj..... :szczena:
Anonymous - 2012-10-21, 10:30

to sie tyczy kazdego mięcha :) Szczęsliwe mięcho, to smaczniejsze mięcho :)
Anonymous - 2012-10-21, 10:34

ju rajt :yeah:
Anonymous - 2012-10-21, 10:37

soł hapi ju agri :)
Anonymous - 2012-10-21, 23:22

Oj tam oj tam ale się czepiacie nie mam miejsca na kurnik :x :#) >:D
Anonymous - 2012-10-27, 21:23

W Lidlu mają smaczniejszy drób :P
Anonymous - 2012-10-28, 00:00

Wiem kupuje tam mielone i pałeczki kuraka >:D >:D
aghni - 2012-12-02, 20:54

u nas w miasteczku nie ma dużego wyboru sklepów
mięsa na targu nie kupię
w sklepach nie pakowane kilka razy trafiłam na psujące się i śmierdzące

z marketów mam do wyboru tylko market tesco ale to jest badziewie więc mięso kupuję przeważnie w biedronce
nie jest złe , mielone z szynki świetne, tak samo mięso na gulasz

Anonymous - 2013-01-11, 07:42

Mięso biedronkowe strasznie się popsuło.Mielonka indycza to same kości i skóry,mięso garmażeryjne jeszcze gorzej,filet z kurczaka to same żyłki i krew,ćwiartki i podudzia też pozostawiają wiele do życzenia.Co się dzieje z tym mięsem,kiedyś pamiętam wszystko było idealne do spożycia i coś konkretnego można było coś z niego przyrządzić a teraz to lepiej tego nie kupować.Zresztą można zauważyć jak duże są PL u Nas ludzie też widzą,że coś strasznie się popsuło.Szkoda ;(
Anonymous - 2013-01-11, 13:46

wiewiora, Coraz więcej osób to zauważa. Wystarczy tylko lodówkę otworzyć by przekonać się po zapachu mięsa, że jest g*wno warte.
bajka - 2013-01-11, 19:00

a czujecie jak ten drób śmierdzi? kiedyś kupiłam 1 op. podudzia i tak śmierdziało, że wyrzuciłam choć data była ok
Anonymous - 2013-01-11, 20:24

ja lubię wątróbkę z kurcząt jako gulasz...oczywiście z lidla,bo z biedrony jakaś odpadowa
nn79 - 2013-01-12, 11:41

wątróbka drobiowa w biedronce? gdzie?


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group