Praca w Biedronce - Stoisko mięsne w B2502 warszawa...
zulcia73 - 2014-09-03, 21:10
Ja zrozumiałam że oddzielny personel
Monisska - 2014-09-04, 18:07
Na dziale mięsnym zazwyczaj są dwie osoby na zmianie na tak małe stoisko, jak niemają ruchu to wskakują do nas na sklep pomagać,przecież nie będą stać i patrzeć jak nas dwie czasem trzy na cały sklep i się nie wyrabiamy,ale już wiemy że my też będziemy wskakiwać na dział mięsny ;/
manex - 2014-09-23, 18:33
zdjęcia z owej biedroneczki
https://www.portalspozywc.../864,43934.html
marta1 - 2014-09-23, 18:37
uuuu mięsko na bogato :D a na warzywniaku podobają mi się daszki
yonica - 2014-09-23, 19:59
Trochę mnie zatkało po obejrzeniu zdjęć :o
kogata - 2014-09-23, 20:05
ładnie
yonica - 2014-09-23, 20:16
W sumie to w Warszawskim testowym sklepie mają wszystko na raz, a poszczególne sklepy w zależności od formatu mogą mieć różne rozwiązania. My np mamy zamknięte chłodnie, pod koniec maja mieliśmy otwarcie i zamontowali chłodnie otwarte a w lipcu przyjechała ekipa i zamontowała szyby:) Kto wie co jeszcze zmienią...
A warzywniak faktycznie ładny:)
Anonymous - 2014-11-29, 11:04
też mamy mięsny od niedawna ... wygląda to ładnie .... ale Pl przerażają - 1800zł dziennie... u nas jest 5 osób na mięsnym w tym jedna zk. czasami jak nie maja co robić dzieczyny na miesnym a u nas niewiadomo gdzie rece włożyć to pomagają
Miawka - 2014-11-29, 21:15
Mam nadzieję ze u mnie mięsnego nie zrobią.
Anonymous - 2014-11-29, 22:05
Monisska napisał/a: | Na dziale mięsnym zazwyczaj są dwie osoby na zmianie na tak małe stoisko, jak niemają ruchu to wskakują do nas na sklep pomagać,przecież nie będą stać i patrzeć jak nas dwie czasem trzy na cały sklep i się nie wyrabiamy,ale już wiemy że my też będziemy wskakiwać na dział mięsny ;/ |
Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi .W biedronce jedną ręką myjesz mopem, tą samą obsługujesz klienta,a potem idziesz wypiec pieczywo nie mówiąc o garmażu.
Zed - 2014-11-30, 17:38
W Biedronce też jest oddzielone, masz piec za bramką
Anonymous - 2014-11-30, 18:40
Jak ładnie w tej biedroneczne, bazarek warzywniak, stoisko mięsne, piwniczka.... zupełnie jak nie w biedronce. Przynajmniej w mojej tak nie jest...
kluq - 2014-11-30, 19:05
qweerty napisał/a: |
Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi |
Mimo tej cudownej przebudowy i tak ten co rozkłada towar i dosiada na kasę obsługuje również piec więc wychodzi na to samo co w biedronce. Ładniejszy wygląd nie świadczy o tym ,że zasada obsługi tez ma wyższy poziom. Zresztą bez czarów ale tym wypiekom produkowanym z brei i mrożonym cholera wie przez ile czasu na pewno już nic nie zaszkodzi.
Zed - 2014-11-30, 19:31
kluq napisał/a: | qweerty napisał/a: |
Lidl we wszystkich sklepach oddziela stoisko z pieczywem od sali sprzedaży co podyktowane jest przepisami sanitarnymi |
Mimo tej cudownej przebudowy i tak ten co rozkłada towar i dosiada na kasę obsługuje również piec więc wychodzi na to samo co w biedronce. Ładniejszy wygląd nie świadczy o tym ,że zasada obsługi tez ma wyższy poziom. Zresztą bez czarów ale tym wypiekom produkowanym z brei i mrożonym cholera wie przez ile czasu na pewno już nic nie zaszkodzi. |
Akurat ta osoba na kasy nie siada, ale wszystko inne na sklepie robi.
Anonymous - 2014-11-30, 20:12
Zed napisał/a: |
Akurat ta osoba na kasy nie siada, ale wszystko inne na sklepie robi |
Tak więc jak pisze ZED jest to zasadnicza różnica, bo my niby mamy jedną osobę więcej w etatach do pieca, i jakby ona nie siadała mogłaby zająć się np rozkładaniem towaru albo układaniem n-f, i byłaby to znaczna pomoc. Byłaby gdyby nie musiała siadać
Kluq wiem ,że jesteś ekspertem od wszystkiego zwłaszcza od pracy na sklepie a wykonujesz pracę na magazynie
|
|
|