Kuchnia - Śniadanie przed II zmianą
jagodak - 2012-04-16, 22:06
Larrikol napisał/a: | miki2524 napisał/a: | fredi7090 napisał/a: | mozna tez miedzy dwa plastry mortadeli wlozyc plaster sera odtoczyc w jajku i obsmazyc na oleju |
Wypróbowałam i polecam mniam mniam Bartosz nie polecam barów lepiej jadać w domu i widzieć co jest na talerzu |
Zebys Ty wiedziala, co siedzi w takiej mortadeli tez bys jej nie tykala |
dokładnie flaczki, nie kurczaczki
Anonymous - 2012-04-17, 19:48
Zebys Ty wiedziala, co siedzi w takiej mortadeli tez bys jej nie tykala
Nie wątpie ale nie jadam mortadelii wolę kurczaka heh :D bo wiem gdzie biegał a może i mnie okłamali
tklient - 2012-04-18, 05:59
na kurczaki też trzeba uważać
Anonymous - 2012-04-18, 07:00
nie jadasz? a pisalas, ze wyprobowalas i jest pycha
Anonymous - 2012-04-18, 08:25
Tak ale na codzień nie jadam :D poza tym wszystko jest sztucznie pędzone hehe i jak dla mnie oby smak miało -.-
[ Dodano: 2012-04-18, 09:27 ]
A co do mortadeli to ta Biedronkowa nie jest zła
gregori0708 - 2012-04-18, 15:28
eech temat mortadeli to na inny dział
maximusik - 2012-08-03, 11:52
Ja jadłem mortadelę z biedronki i była ok, choć jadłem też lepszą. A na śniadanie robiłem sobie kiedyś nuggetsy . Na zimno też są dobre i nie mam z tym problemu. Do tego sos czosnkowy z biedronki i wyżerka jak ta lala
Realia_1986 - 2012-08-18, 13:15
Larrikol napisał/a: | miki2524 napisał/a: | fredi7090 napisał/a: | mozna tez miedzy dwa plastry mortadeli wlozyc plaster sera odtoczyc w jajku i obsmazyc na oleju |
Wypróbowałam i polecam mniam mniam Bartosz nie polecam barów lepiej jadać w domu i widzieć co jest na talerzu |
Zebys Ty wiedziala, co siedzi w takiej mortadeli tez bys jej nie tykala |
Zebyś Ty wiedziała co siedzi w kiełbasce śląskiej, badź w soczystej polędwicy sopockiej, to byś w ogóle nic nie jadła
Anonymous - 2012-08-18, 20:05
Realia_1986 napisał/a: | Zebyś Ty wiedziała co siedzi w kiełbasce śląskiej, badź w soczystej polędwicy sopockiej, to byś w ogóle nic nie jadła |
Mysle, ze akurat nie ma co porownywac Bo to jest jak przyblizenie Yorka do kaukaza
Anonymous - 2012-08-18, 21:03
Fakt, dziś zachciło mi się grila z kiełbasy śląskiej z "Krakusa", śmieci w niej tyle, że można się pożygać
jagodak - 2012-09-08, 16:10
A ją lubię pomidorki cherry na połówki , wymieszane z tunczykiem w oleju.pycha
Tarantula - 2012-09-08, 18:09
Z mozzarellą sobie wymieszaj,pycha!
jagodak - 2012-09-21, 15:34
A dziś twarożek wymieszany z jedną świeża brzoskwinia. Pycha
Anonymous - 2012-09-21, 15:47
Jaki twarozek?
Ja to mieszam serek danio z bananem i do tego bulka z ziarnem, albo jogurt z platkami musli, bananem i brzoskwinia, albo borowka - zalezy co mamy na sklepie
jagodak - 2012-09-21, 16:19
Zwykły twaróg chudy 250 g, ten w folii i do tego albo owoc, albo jogurt activia wiśniowy. Po prostu niebo w gębie
|
|
|