Praca w Biedronce - NASZE POMYSŁY NA ZMNIEJSZENIE PL
Olga86 - 2011-06-02, 10:50 Temat postu: NASZE POMYSŁY NA ZMNIEJSZENIE PL u nas na sklepie straty zamiast maleć to rosną, niby wszyscy się starają, ale nie jest tak jak powinno być, może macie jakieś sposoby, które wykorzystuje na swoich sklepach? ratujcie
fryndzel - 2011-06-02, 10:56
u nas jest podobnie zmniejszamy warzywniak. towarujemy w towar dobrze schodzacy a reszte pos sprzedaz. mieso tylko wedlug sprzedazy. a PL coraz wieksze. brak juz pomyslow
Biedroneczka791 - 2011-06-02, 11:11
Słuchajcie jest jak jest,bo niestety ceny rosną.Wyrzucamy mniej więcej taką samą ilość a wychodzi za to więcej.No i niestety nic z tym nie da się zrobić.U nas też zamawiamy świeże pod sprzedaż itd.Na to mamy wpływ ale nie mamy wpływu na in-auty a także na towary uszkodzone przez klientów.
Olga86 - 2011-06-02, 11:15
tym bardziej że klient nie ponosi kosztów za towar uszkodzony
Pajączek - 2011-06-02, 16:09
Firma musi dalej inwestować w mięso wołowe i filet kostkowany to nikt nie będzie miał premi. U nas PL z 0,40 na 0,70 szok ;(
Biedroneczka791 - 2011-06-02, 22:27
Tak do tego krewetki i już jesteśmy ugotowani.Wy się cieszcie że carpacio wycofali bo to jedna rzecz mniej do wyrzucenia
magia13 - 2011-06-02, 22:41
zamrażanie przetworów mięsnych, i sprzedawanie za pół ceny znajomym, tak się robiło i pl były mniejsze a kierownictwo miało premię.
Biedroneczka791 - 2011-06-02, 22:50
Z tym się nie zgodzę.Przecież klienci tylko by na to czekali.Beż przesady mięsa aż tak dużo się nie wyrzyca przynajmniej u nas.
fryndzel - 2011-06-02, 22:52
u nas najgorzej warzywniak. codziennie przeszlo 100 na samym warzywniaku
|
|
|