Oceny produktów - Sos Sphagetti Culineo w torebce
DarkSide - 2014-08-31, 20:00 Temat postu: Sos Sphagetti Culineo w torebce Mam sprawe, ten sos był świetny a knora jest do d.... czy macie jakiś konkretny inny zamiennik ? bo nie chce testów robić a potrzebuje pewniaka >:D Dokładniej interesuje mnie boloński a nie inny wytwór
makota - 2014-08-31, 21:50
Winiary- Pomysł na... spaghetti po bolońsku
DarkSide - 2014-08-31, 21:51
makota, oo tego nie próbowałem to samo sie daje co do tamtego ?
makota - 2014-08-31, 22:01
250 g mięsa mielonego sie daje (według przepisu z torebki , ale ja wrzucam 0,5kg) i wodę a od siebie dorzucam jeszcze czosnek i doprawiam.
Anonymous - 2014-08-31, 22:16
2 puszki pomidorów, trochę przypraw, zioła i to jest świetne, żadne tam torebki
makota - 2014-08-31, 22:19
i trochę sera, startego- też tak wolę ale męski punkt tworzenia wymaga torebki...:)
kluq - 2014-08-31, 23:10
makota napisał/a: | Winiary- Pomysł na... spaghetti po bolońsku | tego się nie da zjeść , bo to w smaku jak wygotowana szmata.
Larrikol napisał/a: | 2 puszki pomidorów, trochę przypraw, zioła i to jest świetne |
Popieram to tak prosty sos ,że wstyd się torebka posługiwać a jak lubisz mączny posmak w sosie to go zabiel mąką i po sprawie
Elfina - 2014-09-01, 09:36
1/2 mięska mielonego w zależności od liczby członków uczty :rool: chyba że to kolacja we dwoje, mięsko podsmażamy do odpowiedniego koloru dodajemy przyprawy- oregano, majeranek i inne przyprawy do smaku na ostro lub łagodnie, na koniec dodajemy przecier pomidorowy Pudliszki. I GOTOWE
kogata - 2014-09-01, 10:44
cebulę szklimy, dodajemy pokrojone pomidory, może być papryka świeża, pieczarki, co kto lubi, obowiązkowo czosnek w ilości dowolnej, zależy od gustu, dusimy aż się pomidory rozgotują, dodajemy mięsa ile kto lubi, lub może być bez, przyprawy wg gustu i wszystko na oko . Najlepszy sos na świecie :lol:
|
|
|