To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

Oceny produktów - serki maskarpone

Anulka12 - 2013-08-30, 13:38
Temat postu: serki maskarpone
chciałam wam przekazać informację że serki maskarpone to jakiś niewypał ponieważ zrobiłam ciasto tiramisu które mi się po prostu rozjechało .Serki są rozwodnione ,po otwarciu trzeba odlać białawy płyn ,ale i tak się rozjeżdżają.Chyba producent poszedł na ilość ,a nie na jakość. To samo dotyczy sera na serniki ,bo kiedyś z lumiksa 1 kg. wychodził sernik wysoki na 5 cm. ,a z obecnego wychodzi 2 cm .Wydaje mi się,że jakość tych produktów bardzo się pogorszyła i firma powinna zareagować.pozdrowienia.
biedroneczka000 - 2013-08-30, 16:33

Podobnie śmietana 30%.. Za nic w świecie nie chce się normalnie ubić. Kiedyś były w Biedronce takie w mniejszych opakowaniach i były świetne, teraz trzeba bardzo długo ubijać i wstawiać na kilka godzin do lodówki, bo efekt jest jak u Ciebie.
fruzia1 - 2013-08-30, 18:56

Są to święte słowa w jednym i drugim z powyższych postów. Oba produkty są niby dobre ale jeżeli je trzeba dość kunsztownie użyć - okazują się do ..... no do bani ;(
aghni - 2013-08-30, 21:30

używam tych serków do zrobienia do polewy do ciasta marchewkowego i nigdy się nie zwiodłam, nic nie spływa , nic nie zjeżdza, tylko ładnie na cieście zastyga (mascarpone z dodatkiem masła)

a śmietanę 30% ostatnio używałam, pierwszy raz kupiłam , do pavlovej i się bardzo dobrze i mocno ubiła i nic nie spływało nawet następnego dnia mimo że leżały na niej truskawki (wcześniej odmrożone)

Biedroneczka791 - 2013-08-30, 22:03

Słuchajcie ja też używam śmietany 30% i jeszcze się na niej nie zawiodłam.Przeważnie do 3 bita i wychodzi rewelacja :)
biedroneczka000 - 2013-09-01, 12:11

To mam dziwnego pecha, bo tamte poprzednie ubijały mi się od razu, te 3 razy używałam i za każdym razem musiałam użyć tortownicy i wstawić na jakieś 3 godziny do lodówki, bo wcześniej śmietana pływała, a przyzwyczajona jestem do świetnie ubitej, którą nakładam i mogę od razu tort dekorować.

Jest możliwość, że w innym regionie w opakowaniach znajdziemy produkt innego producenta?

marta1 - 2013-09-02, 12:31

jest taka możliwość


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group